OK
Filter de resultaten (12 Producten)
Sorteren op:
CT,2036

Houd uw kantoor veilig met sleutelkluizen

Iedere bedrijfsruimte is gevuld met waardevolle spullen. Of het nu gaat om gevoelige informatie, waardevolle producten of elektronica: er zijn altijd wel spullen die u wilt beschermen. U kunt al uw waardevolle bezittingen achter gesloten deuren plaatsen. Daarna is het de vraag waar u alle sleutels laat. Deze kunt u goed beveiligen met behulp van een sleutelkluis. Deze kluizen hebben haakjes waaraan u al uw sleutels op kunt hangen. De kluis wordt vervolgens gesloten met een hoofdsleutel of cijfercode. Zo kunnen alleen bevoegde personen bij de waardevolle spullen in uw kantoor.

Uw sleutelkluisjes bevestigen

Het is belangrijk om uw sleutelkluisjes goed vast te maken. Hierdoor kan de kluis niet meegenomen worden en blijven uw sleutels altijd op hun plek. Gaat het om sleutels die al uw medewerkers regelmatig nodig hebben, dan kunt u de kluis op een centrale plek ophangen. Zo kan iedereen gemakkelijk bij de sleutels, waardoor de werkdag zo soepel mogelijk verloopt. Sleutels waar maar enkele functionarissen bij mogen, zult u misschien liever op een discrete plek opbergen. Voor welke optie u ook gaat, het is altijd belangrijk om de kluis te bevestigen met het juiste gereedschap & onderdelen.

Uw kantoor extra beveiligen

U kunt uw kantoor op verschillende manieren beveiligen. Het is niet genoeg om alleen de deuren op slot te doen. Gebruik sloten & hangsloten om al uw kasten en lades te beveiligen. Zo weet u zeker dat niemand bij uw waardevolle spullen kan. Ook uw elektronica kunt u beveiligen. Sluit uw laptop af voor anderen door laptopsloten te gebruiken. Deze bindt u om uw laptop heen, waardoor alleen u de computer kunt openen. Met deze kleine aanpassingen beschermt u uw waardevolle spullen en papieren optimaal.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.