OK
Filter de resultaten (16 Producten)
Sorteren op:
CT,1215

De lekkerste tussendoortjes voor op kantoor

Er zijn tijdens een werkdag altijd wel van die momenten waarop uw personeel even wat minder energie heeft. Er is net een belangrijke klus afgemaakt of er moet hard gewerkt worden om een bepaalde opdracht af te krijgen. Het is dan goed om even een tussendoortje te nemen. Dit is niet alleen maar lekker, het is ook goed om weer energie op te bouwen. Bij Staples snappen we dat uw personeel ook wel eens gewoon behoefte heeft aan iets lekkers. Vandaar dat we een ruim assortiment lekkers klaar hebben staan.

Lekkere snacks, gezonde snacks, Staples heeft het allemaal

In het assortiment snacks en andere versnaperingen van Staples vindt u allerhande bekende producten. Lekkere chocoladerepen, instantsoepen waar u een goede opkikker van krijgt, snoepjes, zoals meerdere soorten drop, maar ook gezonde alternatieven, zoals fruit- en mueslirepen. Ons assortiment op dit gebied is net zo divers als de voorkeuren van uw personeel. Als u ervoor zorgt dat uw personeel meerdere alternatieven heeft op het gebied van tussendoortjes en snacks, dan spreekt daar ook extra waardering voor uw mensen uit.

Het belang van goede tussendoortjes

Onderzoek heeft keer op keer uitgewezen dat uw personeel beter presteert in de latere uren van de werkdag, als ze af en toe iets lekkers of gezonds nuttigen. U verbetert hiermee de omstandigheden voor uw personeel en meteen ook hun plezier in het werk. Naast versnaperingen hebben we bij Staples ook een uitgebreid assortiment koffie, thee en overige dranken. Alles om het uw personeel zoveel mogelijk naar de zin te maken.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.