OK
Filter de resultaten (17 Producten)
Sorteren op:
CT,2037

Bescherm uw documenten met snelhechters

Als professional hebt u dagelijks te maken met belangrijke documenten. Deze zijn gevuld met essentiële informatie over uw bedrijf, dus u wilt deze papieren zo goed mogelijk beschermen. Dit kunt u eenvoudig doen met behulp van snelhechters. Deze plastic mapjes houden uw documenten bij elkaar en beschermen ze tegen vocht en vuil. U hebt de keuze uit twee verschillende soorten: mapjes met een plastic voor- en achterkant en snelhechterstrips. Deze strips beschermen uw papieren niet tegen vuil, maar bieden wel een makkelijke manier om uw documenten bij elkaar te houden.

Snelhechterstrips gebruiken

Snelhechters zijn eenvoudig in gebruik en nemen weinig ruimte in beslag. Het is dus altijd de moeite waard om er een aantal op voorraad te hebben. U hebt wel perforators nodig om een snelhechter te kunnen gebruiken. Verzamel uw documenten vervolgens in archiefdozen om ze op te bergen. Deze dozen kunt u altijd raadplegen wanneer u belangrijke documenten zoekt. U weet dus zeker dat alle belangrijke informatie goed opgeborgen wordt.

Uw papieren ordenen

Het fijne aan snelhechterstrips is dat u uw documenten altijd efficiënt op kunt bergen. Om deze papieren vervolgens ook weer eenvoudig terug te kunnen vinden, hebt u een goed opbergsysteem nodig. Zo kunt u iedere snelhechter voorzien van etiketten met daarop de inhoud van het document. U kunt de mapjes opbergen in dozen, maar ook bij de hand houden. Als u bepaalde documenten vaak raadpleegt, kunt u ze het beste op uw bureau leggen. Gebruik hiervoor postbakjes & brievenbakjes om uw bureau netjes te houden. Zo behoudt u altijd het overzicht.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.