Filter de resultaten (32 Producten)
Sorteren op:
CT,142

Snijmachines & Papier Snijden

Snij moeiteloos door meerdere vellen tegelijkertijd met de duurzame snijmachines van Staples. Zo zorgt u ervoor dat uw documenten er altijd professioneel, scherp en vooral recht gesneden uitzien. Knutselt u graag, dan zijn onze papiersnijders ook voor u een uitkomst. De kleinste stukken papier snijdt u eenvoudig recht.

Snijmachines voor persoonlijk en zakelijk gebruik

Bent u op zoek naar een duurzame snijmachine waarmee u eenvoudig vijftig vellen in één keer kunt snijden? Bekijk dan onze snijmachines die uiterst geschikt zijn voor intensief gebruik met handige roosterlijnen die diverse papierformaten aangeven. Een scherp mes is gevestigd aan een hefboom en glijdt nauwkeurig door het papier terwijl handmatige klemmen het papier op zijn plaats houden.  Ook vindt u eenvoudige papiersnijders die ideaal zijn voor hobby’s of het snijden van een klein aantal papieren.

Maak het snijden gemakkelijk en veilig

Onze extra dikke snijmatten zijn uitstekend geschikt om de oppervlakte waarop u snijdt te beschermen. De sneden die zich in de drie lagen vormen sluiten vanzelf en door de hulplijnen op de mat, maakt u het snijden nauwkeurig. Scherpe lijnen trekt u met een vlijmscherp afbreekmes, terwijl u rechte lijnen langs een snijliniaal van aluminium snijdt.   

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.