OK
Filter de resultaten (42 Producten)
Sorteren op:
CT,142

Geef documenten een professionele uitstraling met een snijmachine

U wilt uw bedrijf natuurlijk op een professionele manier presenteren. U kunt hiervoor folders, flyers en posters gebruiken. Al deze documenten kunt u zelf ontwerpen en afdrukken, maar ze moeten ook bijgesneden worden. Met behulp van snijmachines geeft uw documenten altijd de juiste maat. Dit zorgt voor een gepolijst eindresultaat en straalt kwaliteit uit. Het scherpe mes van deze machines snijdt zonder problemen door dikke pakken papier heen. Dankzij de lijnen op de machine snijdt u makkelijk meerdere papieren in dezelfde maat. Zo creëert u professioneel ogende documenten.

Benodigdheden om papier te snijden

Het is niet moeilijk om uw snijmachine te gebruiken. Toch zijn er een aantal hulpmiddelen die het proces makkelijker maken. Zo kunt u de juiste maat van uw documenten bepalen met behulp van een liniaal. Markeer de juiste snijlijn met een potlood en uw document ziet er precies uit zoals u wilt. Grote documenten kunt u na het snijden het beste meteen samenvoegen. Dit kunt u doen met behulp van inbindmachines. Op deze manier raakt u geen losse papieren kwijt en houdt u uw werkplek netjes en overzichtelijk.

Uw documenten opbergen

Dankzij het scherpe mes kan de snijmachine papier van elke dikte en zelfs karton aan. U kunt met dit apparaat dus ook uw stevige folders en posters bijsnijden. U wilt natuurlijk niet dat uw harde werk verloren gaat. Daarom bergt u de folders het beste meteen op in archiefdozen die u tijdens het snijden bij de hand houdt. Deze dozen kunt u direct in uw opslagruimte plaatsen, maar u kunt ze ook vervoeren naar uw distributeur. Zo verspreidt u uw flyers zo efficiënt mogelijk.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.