Superdeal Product van de maand [ Deal verbergen ]
Ruitenvloeistoef  antivries 5 Liter

Software | Geldzaken | Beveiliging

Maak uw computers nog veelzijdiger met verschillende softwareopties. Deze programma's voegen functionaliteit en veiligheid toe aan uw computer, zodat u er meer uit kunt halen. Installatie is eenvoudig en snel, en vereist geen uitgebreide kennis. U kunt dus snel aan de slag.

Besturingssystemen zijn essentieel voor iedere computer. Deze vernieuwde, moderne besturingssystemen bieden een veilige, gebruikersvriendelijke basis voor uw computer. Vul uw besturingssysteem aan met beveiligingsprogramma's die uw vertrouwelijke bestanden beschermen tegen gevaarlijke virussen en schadelijke software. Met deze basisprogramma's kunt u eenvoudig andere software installeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hackers en virussen. Ook de andere basissoftware, zoals boekhoudingsoftware, tekstverwerkings- en spreadsheetprogramma's, zorgt dat uw bedrijf op rolletjes loopt.

Beveiliging op uw computers gaat hand in hand met het beveiligen van uw pand. Ook hierin biedt Staples uitvoerige oplossingen. Rust de buitenkant van uw kantoor uit met de beste beveiligingscamera's, met bewegingsensoren en automatisch alarm. Ook monitors, rookmelders en beveiligingsopties voor binnenshuis zijn bij ons verkrijgbaar.

Featured Brands Staples Microsoft Symantec McAfee Osirius Elro

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.