OK
Filter de resultaten (184 Producten)
Sorteren op:
CT,2040

Speciale etiketten bestellen

Af en toe hebt u speciale etiketten nodig. Dat kunnen permanente etiketten zijn, voor bijvoorbeeld studieboeken of pakjes die u wilt versturen. Als de etiketten er juist wel af moeten kunnen, zijn verwijderbare papieretiketten perfect voor u. Er zijn fluorescerende neon-etiketten, die u bijvoorbeeld kunt opplakken als waarschuwing of kleurcode. Als u een prijsstang gebruikt, kunt u niet zonder een voorraadje prijstang-etiketten. Deze etiketten zijn verkrijgbaar in helder wit, maar ook in kleuren als rood en geel. Niet alle etiketten zijn rechthoekig. Wat dacht u bijvoorbeeld van vrolijk gekleurde etiketten in de vorm van een pijl of een ster?

Nog meer etiketten

Als u veel ordners in de kast hebt staan, bewaart u het overzicht met rugetiketten. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleuren. Sommige kunt u met een pen beschrijven, andere zijn voorbedrukt met bijvoorbeeld een jaartal. Voor het beschrijven van cd-roms of dvd's zijn speciale cd/dvd-etiketten te koop. Gewone etiketten plakken niet goed op kleding, dus hiervoor kunt u het beste textielen naambadge-etiketten gebruiken. Deze zijn na gebruik gemakkelijk te verwijderen. Behalve speciale etiketten kunt u ook multifunctionele etiketten bij Staples bestellen. Deze zijn verkrijgbaar van klein tot groot en natuurlijk in diverse kleuren, van wit tot felgeel.

Ook handig om te hebben

Als u vaak post verstuurt, kunt u niet zonder een ruime voorraad adresetiketten in verschillende formaten. Rollen met labels zijn onmisbaar voor het verzenden van mailings. Verstuurt u weleens breekbare producten, vergeet dan niet een waarschuwingsetiket op het pakket te plakken. Dat voorkomt teleurstellingen bij de ontvanger en bespaart u kosten. Enveloppen en postzegels op rol of op vel zijn ook handig om in huis te hebben, dus bestel daar meteen ook wat van mee. Dan grijpt u nooit mis.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.