OK

Vind bijzondere ideeën voor speelgoed & cadeaus

Bij een online shop voor kantoorartikelen denkt u misschien niet meteen aan speelgoed of cadeaus. Toch vindt u bij ons genoeg ideeën om een passend cadeau voor volwassenen en kinderen te kopen. Als u op zoek bent naar een neutraal presentje voor een collega die een nieuwe baan of iets anders te vieren heeft, is een luxe vulpen compleet met navulling of een stoere zakagenda een geschikt cadeau. Ook doet een sportieve activiteitentracker of een van de vele horloges voor zowel dames als heren het vast goed. U hebt keus uit allerlei modellen en moderne kleuren als paars, zwart en blauw.

Van iPod tot tv

Als uw budget wat ruimer is, kunt u natuurlijk ook kiezen voor elektronica. Voor een jarig kind is een tablet, smartphone of iPod in plaats van speelgoed of cadeaus speciaal voor kinderen, een mooi geschenk. Creatievelingen zijn misschien blijer met een digitale camera waarmee ze bijzondere foto's kunnen maken. Behalve voor kinderen zijn elektronische producten ook geschikte cadeaus voor volwassenen. Wat dacht u van een nieuwe laptop voor uw partner of een moderne televisie voor uw ouders?

Creatieve cadeaus

Ontwerpen, kleuren en tekenen zijn grote hobby’s van veel creatieve kinderen en volwassenen. Zij zijn altijd blij met een nieuw setje viltstiften of kleurpotloden van goede kwaliteit of fijne grafietplotloden om lekker mee aan de slag te gaan. Ook een setje markers in pastelkleuren of gelpennen in bijzondere kleuren zijn een goed idee als u eens wat anders wilt geven aan kinderen dan speelgoed of cadeaus uit de speelgoedwinkel. Als u er een leuk, nieuw etui bij doet, is uw cadeau helemaal af. Bij ons bestelt u snel en gemakkelijk uw cadeaus voor elke leeftijd en voor elk budget.

Uitgelichte merken Staples Pelikan Stabilo Folia

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.