Vind de juiste Paper Mate®

Paper Mate® is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een vertrouwd merk voor maximale expressiviteit.

Fleur uw handschrift op met de levendige kleuren van de Paper Mate® InkJoy™-serie. Het revolutionaire InkJoy™-schrijfsysteem zorgt voor scherpe, zuivere lijnen en een gelijkmatige inkttoevoer.

De kleurrijke Paper Mate® Flair®-viltstiftserie met sneldrogende inkt op waterbasis biedt optimale zeggingskracht.

Het ergonomische design van de Flexgrip®-serie is voorzien van gripringen, een rubberen houder en een greep over de volledige lengte voor maximaal comfort bij het schrijven.

In de Staples®-collectie vindt u de juiste Paper Mate® voor al uw behoeften en vereisten.

Papermate

Flexgrip® UltraBekijk alle producten

De lichtbestendige en watervaste inkt van de Flexgrip® Ultra garandeert strakke en heldere lijnen. De Flexgrip® Ultra biedt dankzij het Floating Ball®-inktsysteem en de ergonomische rubberen houder met inkepingen voor extra grip en een vloeiende en comfortabele schrijfervaring.

Flexgrip® EliteBekijk alle producten

De Flexgrip® Elite-collectie biedt uitzonderlijk comfort en maximale controle. Deze pennen zijn ontworpen voor een vloeiende schrijfervaring en hebben een ergonomische rubberen houder met gripringen voor extra steun.

De InkJoy™ 100 combineert functie en stijl en is ideaal voor het maken van notities. De driehoekige vorm van deze Paper Mate® biedt stabiliteit, comfort en controle, terwijl de doorschijnende, gekleurde houder de pen een strakke en moderne look geeft.

InkJoy™ 300

De InkJoy™ 300 heeft een fris en modern design en biedt optimaal schrijfgemak dankzij de handige intrekbare punt, een extra lange rubberen greep voor comfort en een duurzame metalen clip zodat u de pen niet kwijtraakt.

De zandlopervorm en greep over de volledige lengte van de InkJoy™ 550 bieden maximaal comfort, hoe u de pen ook vasthoudt. De houder is deels doorschijnend voor een aantrekkelijke look, die wordt geaccentueerd door metalen elementen voor extra duurzaamheid.

De elegante zandlopervorm van de InkJoy™ 700 en de geïntegreerde rubberen greep met chique metalen accenten geven deze Paper Mate®-pen een luxe uitstraling en garanderen bovendien optimaal comfort en maximale controle en duurzaamheid.

InkJoy™ Quatro

De vier heldere kleuren van de InkJoy™ Quatro zijn ideaal voor notities en gekleurde aantekeningen. Schrijven kost geen enkele moeite dankzij de gelijkmatige inkttoevoer en slanke houder met comfortabele greep.

De kleurrijke Paper Mate® Flair®-viltstiftserie is ideaal voor schrijven en tekenen. De sneldrogende en veegvaste inkt op waterbasis loopt niet uit op het papier.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.