OK

Welke Parker-pen bent u?

Er was een tijd dat pennen maar kort meegingen en snel inkt lekten. Dit veranderde met een oplossing van Parker die een revolutionaire verandering teweegbracht in de wereld van het schrijven.

De grote ontwikkeling die Parker door de jaren heen heeft doorgemaakt is te danken aan technologische innovaties op het gebied van inkt. Eén van de belangrijkste vernieuwingen die werd geperfectioneerd is die van de sneldrogende inkt - inkt die niet lekt en geen vlekken op papier achterlaat.De huidige pennen van Parker zijn daardoor niet alleen een symbool voor klasse en stijl, maar ook voor betrouwbaarheid. Het Staples-assortiment Parker-pennen bestaat uit een uitgelezen selectie balpennen en uiteraard de beroemde vulpennen die synoniem zijn geworden met het merk Parker zelf. Bijna al deze pennen maken gebruik van de sneldrogende Quinkflow-technologie die dankzij de vloeiende, vloeibare inkt voor een optimale schrijfervaring zorgt.

Parker pennen

De bijna Perfecte Pen

Bekijk alle producten >
De bijna Perfecte Pen

Parker IM

De Parker IM is de beste pen voor iedereen die netjes en consistent wil schrijven. De moderne, toelopende vorm en metallic afwerking zorgen voor een nagenoeg perfecte schrijfervaring, die gericht is op zowel comfort als functionaliteit.

De Dynamische Pen

Bekijk alle producten >
De Dynamische Pen

Parker Urban

De Parker Urban is een combinatie van stijl en technologie, en biedt een ongeëvenaarde schrijfervaring. Het ergonomische, kogelvormige ontwerp is geschikt voor zowel links- als rechtshandigen.

De Eerste Pen

Bekijk alle producten >
De Eerste Pen

Parker Jotter

De allereerste pen die Parker op de markt bracht, de Jotter, staat bekend om zijn eenvoudige, gestroomlijnde vorm en de verschillende kleuren. Een ideale optie voor iedereen die dagelijks schrijft, studenten en kantoorpersoneel of gewoon voor iedereen die graag een pen bij de hand heeft.

Parker-navullingen

Geniet van onbezorgd schrijven: vul uw Parker-pennen met de inkt en navullingen van Quink. Een pen die lekker en soepel schrijft is de eerste prioriteit bij het vinden van het juiste schrijfgerei. Met de sneldrogende inkt in Quink navullingen en -patronen hebt u geen last van inktvlekken of vegen en kunt u er zeker van zijn dat wat u schrijft er altijd perfect uitziet.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.