3M – Toonaangevend op het gebied van innovatieve Office-producten voor het verhogen van de productiviteit

3M biedt leuke en eenvoudige oplossingen voor de dagelijkse en soms saaie taken op kantoor of thuis. 3M gaat met de tijd mee en is een pionier in het ontwikkelen van innovatieve producten en het vinden van efficiëntere manieren van werken. 3M is altijd een voorloper geweest in het bedenken van nieuwe praktische ideeën die u uiteindelijk tijd en geld besparen. Merken zoals Post-it® zijn synoniem met kwaliteit en betrouwbaarheid, en bieden producten die bovendien zeer praktisch zijn.

3M

Post-it® Super Sticky NotesBekijk alle producten

Post-it® Super Sticky Notes hebben een sterkere lijm die voor 60% uit gerecycled materiaal bestaat en blijven daardoor langer kleven. U kunt ze vrijwel overal en op allerlei soorten oppervlakten kunt gebruiken, zoals archiefkasten, deuren en wanden.

Post-it® Super Sticky Z-NotesBekijk alle producten

Post-it® Super Sticky Z-Notes komen per blaadje los en als u een Z-Notes-houder gebruikt, heeft u één hand vrij voor andere dingen. Post-it® Super Sticky Z-Notes hebben een sterkere lijm en blijven daardoor langer kleven dan standaard plakbriefjes.

Post-it® NotesBekijk alle producten

De oorspronkelijke Post-it® Notes zijn uitgegroeid tot een revolutionair kantoorartikel voor aantekeningen en geheugensteuntjes. Ze zijn betrouwbaar, verplaatsbaar en gebruiken een lijm die geen resten achterlaat.

Post-it® Z-NotesBekijk alle producten

Post-it® Z-Notes komen per blaadje los en als u een Z-Notes-houder gebruikt, heeft u één hand vrij voor andere dingen.

Post-it® Index en tabbladenBekijk alle producten

Markeer uw belangrijkste documenten of voeg tabs toe om informatie gemakkelijk terug te vinden met de Post-it® Index en tabbladen. Verkrijgbaar in verschillende maten, vormen, kleuren en gradaties van duurzaamheid.

Post-it® Meeting Charts en grote Post-itBekijk alle producten

Maak uw trainingen en presentaties nog overzichtelijker met verplaatsbare Post-it® Meeting Charts die u op een ezel of ergens los kunt neerzetten of aan de muur kunt hangen. U kunt deze gebruiken om de samenwerking en het uitwisselen van ideeën te stimuleren.

Communicate
Collaborate
Remind
Organize

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.