OK

DYMO® - And Done

DYMO® biedt een professionele labeloplossing voor elke situatie. Een breed assortiment apparaten, van desktop tot handheld, van bekabeld tot draadloos.

Uitgerust met krachtige thermische printtechnologie leveren DYMO®-labelmakers snel en schoon labels van hoge kwaliteit, keer op keer. Elke serie is ontworpen voor verschillende doeleinden: thuis, op kantoor of in een industriële omgeving. Kwaliteit staat bij DYMO® altijd voorop. De labels zijn bestand tegen water, scheuren en UV-licht. Hierdoor zijn ze ideaal in vrijwel alle omstandigheden en kunt u er zeker van zijn dat uw labels de tand des tijds doorstaan.

Dymo producten

DYMO® LabelWriter™ printers

Bekijk alle producten >
DYMO® LabelWriter™ printers

De perfecte aanvulling om uw kantoor geordend te houden. De DYMO® LabelWriter™ desktop labelmaker-reeks kan snel professioneel adreslabels, etiketten voor verpakkingen en meer printen. Dankzij thermische printtechnologie biedt de LabelWriter™-serie superieure kwaliteit zonder gebruik van inktcartridges.

DYMO® LabelManager™ printers

Bekijk alle producten >
DYMO® LabelManager™ printers

Breng je zaken op orde met de DYMO® LabelManager™-serie. Print snel zelfontworpen, zelfklevende labels met het geïntegreerde toetsenbord en lcd-scherm. Geïntegreerde stijl- en lettertypeopties bieden u overzichtelijke flexibiliteit. DYMO® LabelManager™ biedt het beste in draagbaar labelmaken.

DYMO® LabelManager™ D1-tapes

Bekijk alle producten >
DYMO® LabelManager™ D1-tapes

DYMO® D1 en LetraTag™ tapecassettes zijn het antwoord op uw organisatiebehoeften, op kantoor, in het magazijn of thuis. De labels zijn eenvoudig aan te brengen op elk vlakke en schone oppervlakte en kunnen worden verwijderd zonder resten achter te laten. Elk etiket wordt gemaakt met thermische printtechnologie voor de lange termijn.

DYMO® LabelWriter™ labels

Bekijk alle producten >
DYMO® LabelWriter™ labels

Met de DYMO® LabelWriter™ labelserie kunt u uw complete huis of kantoor organiseren. Deze veelzijdige en hoogwaardige labels zijn ideaal voor elke situatie en kunnen op vrijwel elk vlakke en schone oppervlakte worden aangebracht. Dankzij de thermische printtechnologie heeft u geen inkt of toner nodig.

Rhino® industriële labels

Bekijk alle producten >
Rhino® industriële labels

De DYMO® Industriële labelserie houdt vol waar andere labels opgeven. Elk label is bestand tegen vet, olie en extreme temperaturen. De labels geven u de mogelijkheid om uw werkruimte te organiseren, zelfs in de meest ruige omstandigheden. Daarnaast bieden zij ook een groot aantal toepassingen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.