OK

Printpapier voor al uw taken tegen voordelige prijzen.

Printpapier mag in geen enkel kantoor ontbreken. Welke printer u ook gebruikt of welke kwaliteit u ook nastreeft, Staples heeft het juiste papier voor de taak.

Printpapier mag in geen enkel kantoor ontbreken. Welke printer u ook gebruikt of welke kwaliteit u ook nastreeft, Staples heeft het juiste papier voor de taak. We hebben zelfs milieuvriendelijk papier om te helpen duurzamer te werken. Kies een van de bekende merken of overweeg eens het voordelige huismerk van Staples. Als u groot inslaat, bespaart u behalve tijd bovendien ook nog eens een mooi bedrag.

Paper

Best Sellers

>

Kopieerpapier

Bekijk alle producten >

Dit voordelige papier is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt voor kopieerapparaten, faxapparaten, inkjetprinters en laserprinters. U kunt heel eenvoudig de hoeveelheid bestellen die aansluit op uw verbruik.

Dit papier is ideaal om presentaties, brochures, folders en andere professionele communicatie prachtig af te drukken. Helderwitte en zuurvrije vezels voorkomen dat het papier vergeelt, waardoor uw documenten er een jaar later nog net zo professioneel uitzien.

Multifunctioneel papier

Bekijk alle producten >

Dit papier is van uitstekende kwaliteit en bovendien uitermate veelzijdig. Dankzij de hoge witheid is dit papier ideaal voor officiële rapporten en nota's. Het is geschikt voor faxapparaten, laser- en inkjetprinters en digitale printers.

Gerecycled papier

>

Als kwaliteit en duurzaamheid belangrijk zijn, is ons gerecyclede, milieuvriendelijke en multifunctionele papier een goede keuze. Het is geschikt voor printers, faxapparaten en kopieerapparaten.

Gekleurd papier

Bekijk alle producten >

Een vel gekleurd papier trekt altijd de aandacht. De veelzijdige pagina's zijn geschikt voor diverse printers en kopieerapparaten, waarop u bijvoorbeeld de naam van kantoorruimtes of belangrijke memo's en berichten kunt afdrukken.

Inkt & Toner
Printers
Papiervernietigers
Notitieboeken

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.