Stoelen waarop u en iedereen binnen uw bedrijf kan vertrouwen.

Of u nu even een vergadering bijwoont of 8 uur lang achter uw bureau zit, Staples heeft een stoel die niet alleen goed is voor uw lichaam, maar ook voor uw budget en uw dagelijkse werkzaamheden.

Of u nu even een vergadering bijwoont of 8 uur lang achter uw bureau zit, Staples heeft een stoel die niet alleen goed is voor uw lichaam, maar ook voor uw budget en uw dagelijkse werkzaamheden. Een stoel is een langetermijninvestering en daarom bieden we u een gevarieerd assortiment functionele stoelen in vele stijlen. Van superpraktisch tot volledig verstelbaar, u vindt en koopt eenvoudig de stoel die aan al uw wensen voldoet. Bij Staples vindt u alles voor uw kantoor onder een dak dus uw inkopen zijn in een handomdraai gedaan.

Stoelen

Managerstoelen

Bekijk alle producten >
Managerstoelen

Deze elegante stoelen maken in ieder opzicht een professionele indruk. De hoogwaardige gevoerde constructie en verstelbare rugleuning en zitting bieden maximaal comfort en optimale ondersteuning, hoe lang uw dag ook duurt. Dankzij onze aandacht voor details zien de stoelen er net zo goed uit als ze zitten.

Bureau- en werkstoelen

Bekijk alle producten >
Bureau- en werkstoelen

Deze ergonomische stoelen zijn een uitstekende keuze voor thuis of op kantoor en gaan lang mee. U profiteert van optimaal comfort dankzij de verstelbare hoogte en kanteling voor een gezonde lichaamshouding, zelfs gedurende langere perioden.

Stoelen voor gasten

Bekijk alle producten >
Stoelen voor gasten

Met deze serie comfortabele stoelen zorgt u ervoor dat iedereen zich welkom voelt in uw ontvangstruimte, vergaderzalen of koffiehoekje, en dat voor een voordelige prijs. De verschillende stijlen en kleuren zijn eenvoudig te combineren met uw meubilair en geven uw kantoor een beetje extra flair.

Inkt & Toner
Archiveren
Kantine
Papier

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.