OK

Energiek de dag door met ontspannende pauzes

Een werkdag zonder pauze is een slecht idee. Pauzes brengen collega's samen om ideeën uit te wisselen en zijn een perfecte manier om hun hoofd even leeg te maken. Verfrissende drankjes en smakelijke tussendoortjes hebben een positieve invloed en geven uw werknemers een boost.

Een werkdag zonder pauze is een slecht idee. Pauzes brengen collega's samen om ideeën uit te wisselen en zijn een perfecte manier om hun hoofd even leeg te maken. Verfrissende drankjes en smakelijke tussendoortjes hebben een positieve invloed en geven uw werknemers een boost. Staples heeft een breed assortiment om van elke pauze een bijzonder prettige aangelegenheid te maken. We hebben van alles, van koffiemachines, waterkokers, een scala aan warme en koude dranken, tussendoortjes en eetgerei tot handige opbergoplossingen.

Koffie en water

Koffiemachines

Bekijk alle producten >
Koffiemachines

Begin de dag zorgeloos met een lekkere kop koffie, thuis of op het werk. Moderne koffiemachines zijn met één knop te bedienen, zodat u niet hoeft te scheppen en te meten. Veelzijdige apparaten maken speciale koffie per kop, waaronder espresso, cappuccino, latte macchiato en lungo.

Melk en suiker

Bekijk alle producten >
Melk en suiker

Ieder zijn koffie of thee op zijn manier. Wij bieden kristalsuiker (wit, ruw of fair trade), suikervervangers, melk en melkpoeder. Kies tussen handige portieverpakkingen en voordelige grote zakken en bussen.

Koffie

Iedereen drinkt zijn koffie anders en daarom bieden wij keuze te over. Er is voor elk wat wils: van hele tot gemalen bonen, pads, oplos- en speciale koffie. Bovendien hebben we zowel kleine als voordeelverpakkingen, zodat u ongeacht de grootte van uw bedrijf en budget bij ons aan het juiste adres bent.

Thee

Kies uit een grote variëteit overheerlijke theesoorten van alle bekende merken. Ga voor kleinere verpakkingen voor thuisgebruik of combineer verschillende theesoorten voor een bredere keuze op kantoor. Kies grotere verpakkingen om te profiteren van voordelige prijzen voor dezelfde hoge kwaliteit.

Wegwerpartikelen

Bekijk alle producten >
Wegwerpartikelen

Maak het iedereen gemakkelijk door uw kantine te voorzien van borden, kommen, bekers, bestek en overige keukenartikelen. Neemt u genoegen met de basis of wilt u liever een luxe uitstraling? Dankzij de grote keuze aan kleuren, materialen en stijlen kunt u alle kanten op. Als u het milieu wilt sparen, gaat u voor een van de milieuvriendelijke opties.

Snacks

Geef uzelf en uw bedrijf een boost met diverse eenvoudige tussendoortjes. Wij bieden koekjes en snoepjes in zowel kleine als voordeelverpakkingen. Als u niet kunt kiezen, hebben we ook gemengde en miniverpakkingen om alles eens te proberen.

Schoonmaken
Papieren handdoeken
Archiveren en Organiseren
Papier

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.