Noodzakelijke alledaagse producten van Staples voor een schone en hygiënische omgeving, zodat u zich kunt richten op uw bedrijf.

Een schoon en gezond kantoor is essentieel, maar dit hoeft geen kostbare of tijdrovende aangelegenheid te zijn. Naast een scala aan kantoorartikelen en meubelen heeft Staples een uitgebreid assortiment sanitairpapier.

Een schoon en gezond kantoor is essentieel, maar dit hoeft geen kostbare of tijdrovende aangelegenheid te zijn. Naast een scala aan kantoorartikelen en meubelen heeft Staples een uitgebreid assortiment sanitairpapier. Met de allerbeste schoonmaakproducten tegen onze lage prijzen vult u uw voorraadkast met alles wat u nodig heeft om uw bedrijf goed te laten functioneren.

Papieren handdoeken
Toiletpapier

Staples biedt een ruime keuze aan toiletpapier tegen scherpe prijzen, zodat u nooit zonder dit essentiële product ‘zit’. U heeft de keuze uit gerecycled, nieuw of gemengd papier in formaten voor elke dispenser. Verkrijgbaar in standaard- of jumborollen en in grote of kleine pakken gevouwen papier.

Papieren handdoeken

Bekijk alle producten >
Papieren handdoeken

Houd uw handdoekendispenser gevuld, zodat iedereen frisse en droge handen heeft na het handen wassen. Wij hebben het juiste papier voor elk gebruiksdoel en in elke kwaliteit. Verkrijgbaar in standaard- of centrefeed-rollen, gevouwen papier en navulverpakkingen.

Keukenpapier en afwasproducten

Bekijk alle producten >
Keukenpapier en afwasproducten

Keukenpapier is zeer geschikt voor het schoonmaken van oppervlakken, zowel in huis als op kantoor. Keukenpapier is handig in de kantine, waar het gebruikt kan worden om kleine vlekken weg te vegen of als servet. Verkrijgbaar in standaardrollen en centerfeed rollen.

Dispensers

Maak schoonmaken eenvoudig met dispensers die kunnen worden gecombineerd met uw favoriete producten, zoals tissues, handdoeken, toiletpapier, keukenpapier, reinigingsdoekjes, zeep en ontsmettingsmiddel. Efficiënte dispensers zijn vriendelijker voor zowel het milieu als uw portemonnee.

Inkt & Toner
Koffie & Water
Archiveren
Papier

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.