OK

Diverse schrijfproducten tegen prijzen die inkopen tot een feest maken.

Pennen zijn belangrijk voor een goede voorbereiding en een efficiënte werkwijze. Of u nu alleen werkt of in een team, in een kliniek of een café, op een school of op kantoor, de kans is groot dat u uw gedachten en ideeën moet opschrijven.

Pennen zijn belangrijk voor een goede voorbereiding en een efficiënte werkwijze. Of u nu alleen werkt of in een team, in een kliniek of een café, op een school of op kantoor, de kans is groot dat u uw gedachten en ideeën moet opschrijven. Staples biedt een breed assortiment pennen en markeerstiften van hoge kwaliteit. De mooie opvallende kleuren en strakke, superieure stijl zijn een lust voor het oog. Combineer ze met uw favoriete papierproducten en niks staat uw boodschap nog in de weg.

Schrijfwaren
Pennen

Zorg dat u uw gedachten altijd kunt opschrijven en stop uw favoriete pen in uw bureaulade, tas of zak. Kies uit onder andere een balpen, rollerbalpen of gelpen in een regenboog aan kleuren. Raakt u regelmatig pennen kwijt of vergeet u ze mee te nemen? Met een grootverpakking heeft u altijd een reservepen voor uzelf of voor iemand anders.

Markeerstiften

Bekijk alle producten >
Markeerstiften

Trek de aandacht met uw posters en presentaties met behulp van opvallende en heldere markeerstiften. Het assortiment markers, klassieke viltstiften en permanente stiften is beschikbaar met punten in alle maten, van extra fijn tot extra dik. Of u nu op papier of plastic schrijft, er is altijd een product waarmee u het klusje gedaan krijgt.

Fijn schrijven

Bekijk alle producten >
Fijn schrijven

Als uw pen er net zo moet uitspringen als uw handschrift, dan kunt u een keuze maken uit onze selectie luxe pennen van bekende merken. We hebben onder andere balpennen, rollerbalpennen, kalligrafeerpennen en vulpennen dus er is altijd een pen die past bij uw handtekening en stijl.

Inkt & Toner
Ringbanden
Archiveren
Papier

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.