OK

Onze ruime keuze aan Post-it-producten helpen uw stroom aan ideeën in goede banen te leiden.

Bij Staples vindt u alles wat u nodig heeft voor uw bedrijf onder één dak. Er is altijd een breed assortiment met zelfs de kleinste benodigdheden, zoals Post-it notes.

Bij Staples vindt u alles wat u nodig heeft voor uw bedrijf onder één dak. Er is altijd een breed assortiment met zelfs de kleinste benodigdheden, zoals Post-it notes. Deze krachtige partners in productiviteit zijn opgewassen tegen iedere uitdaging. Of het nu gaat om het beoordelen van documenten, het organiseren van uw week of het vergemakkelijken van een brainstormsessie, Post-it notes zorgen ervoor dat uw werk plezieriger en productiever wordt. Dankzij de gratis verzending en lage prijzen is het nog het moeilijkst om te besluiten welke u niet wilt proberen.

Post-its

Post-it notes

Bekijk alle producten >
Post-it notes

Zorg ervoor dat uw opmerking wordt opgemerkt met Post-it. Sticky- en Super Sticky notes blijven langer en beter zitten. Zo kunt u gemakkelijker dan ooit uw ideeën vastleggen, thuis of op kantoor. Dankzij verschillende levendige kleuren, diverse vormen en maten, en gelinieerd of blanco papier zijn de mogelijkheden eindeloos!

Houders

De Post-it notes verschijnen net zo snel als uw ideeën dankzij een handige en kleurrijke houder. Als u de houder op uw bureau zet, zijn de notes altijd binnen handbereik. Dankzij hun eenvoud en stijl zijn ze perfect voor docenten, administratief medewerkers of iedereen die druk is (in zijn of haar hoofd).

Indexmarkers

Verlies belangrijke zaken nooit uit het oog dankzij Post-it-indexmarkers. Dankzij het compacte formaat en de diverse kleuren kunt u informatie markeren zonder dat de marker in de weg zit. Het kwaliteitskleefmiddel zorgt ervoor dat de notes altijd op hun plek blijven. Ze zijn dus niet alleen betrouwbaar, maar sparen u bovendien kostbare tijd.

Z-notes

Deze notes in harmonicastijl komen een voor een omhoog, waardoor u ze gemakkelijk en snel kunt pakken. In combinatie met de Z-notes-houder heeft u altijd snel een nieuw memoblaadje in handen. U kunt deze notes gemakkelijk met één hand pakken, dus ze zijn ideaal voor de multitasker of de bezige bij.

Inkt & Toner
Notitieboeken
Schrijfwaren
Papier

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.