OK

Ontdek snelle en gemakkelijke oplossingen voor een opgeruimde werkomgeving.

Ordners zijn ideaal als u zowel uw werkwijze als uw bedrijf georganiseerd en efficiënt wilt houden. Dankzij een ruime keuze aan stijlen en formaten is er een oplossing voor elke zakelijke behoefte.

Ordners zijn ideaal als u zowel uw werkwijze als uw bedrijf georganiseerd en efficiënt wilt houden. Dankzij een ruime keuze aan stijlen en formaten is er een oplossing voor elke zakelijke behoefte. Gebruik ze om documenten te ordenen per project. Of voor het archiveren van belangrijke documenten voordat ze voor de lange termijn worden opgeslagen in opslagruimten of archieven. Gebruik kleurcodering voor uw ordners zodat u ze gemakkelijk kunt herkennen, of gebruik handige tabbladen of scheidingsstroken. De enige grens aan uw organisatie is uw verbeeldingskracht.

Ringbanden
Ordners

Deze ordners zijn duurzaam genoeg om zelfs een thuiskantoor/speelkamer te weerstaan. Bovendien zijn ze veelzijdig genoeg om van alles onder te brengen, van uw agenda tot uw archieven. Met ordneraccessoires voor iedere situatie zijn ordners een eenvoudige opbergoplossing voor bedrijven van elke grootte.

Presentatiemappen

Bekijk alle producten >
Presentatiemappen

Met deze gestroomlijnde, stijlvolle mappen houdt u een flitsende presentatie. Van aantrekkelijke rapporten tot professionele hand-outs, uw documenten zijn stijlvol gebundeld zonder dat u hoeft te investeren in een inbindmachine. Vervolgens kunt u ze archiveren voor toekomstig hergebruik.

Snelhechters

Van afdruk tot presentatie, uw rapporten, documenten en creatieve creaties verdienen professionele kwaliteit en optimale bescherming. Dankzij de vrolijke kleuren, innovatieve functies en doordachte designelementen zien documenten die u in een snelhechter aan werkgevers, cliënten of professoren geeft er altijd op hun best uit.

Inkt & Toner
Writing
Archiveren en Organiseren
Papier

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.