OK

Praktische oplossingen waarmee u uw papierwinkel kunt beveiligen en organiseren.

Een georganiseerde administratie is de hoeksteen van een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering, of u nu als zelfstandige of voor een groot bedrijf werkt.

Een georganiseerde administratie is de hoeksteen van een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering, of u nu als zelfstandige of voor een groot bedrijf werkt. Ons uitgebreide assortiment producten voor het beschermen en bewaren van documenten houdt uw documenten toegankelijk en beschermt ze tegen schade, zowel op een druk kantoor, onderweg als thuis. Staples heeft de juiste producten om uw belangrijke documenten te beschermen, of u ze nu archiveert, opbergt of deelt met collega's.

Opbergboxen
Opslagdozen

Bewaar documenten die u niet vaak nodig hebt in dozen, en bespaar een enorme hoeveelheid ruimte. U kunt kiezen uit plastic en golfkartonnen dozen die zijn ontworpen om uw documenten netjes op te bergen en die bovendien lang meegaan.

Archiefkasten

Bekijk alle producten >
Archiefkasten

Archiefkasten zijn onmisbaar in een kantoor om documenten te beschermen, te organiseren en op te bergen. Kies een brede of hoge kast die past in uw werkruimte en aansluit op uw gebruik. Dankzij de uitgebreide keuze aan stijlen en afmetingen is er een oplossing voor iedere smaak en elk budget.

Hangmappen

Hangmappen zijn een ideale aanvulling voor elk archiefsysteem. Leverbaar in verschillende kleuren en materialen en bieden een duurzame manier om alles georganiseerd en toegankelijk te houden. U kunt ze naar wens aanpassen met tabbladen voor efficiënte archivering.

Documentmappen

Bekijk alle producten >
Documentmappen

Bent u voor uw werk veel onderweg? Dan komen documentmappen zeker van pas. Bewaar uw documenten in deze gesloten en beschermende mappen zodat u van deur tot deur georganiseerd blijft. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en materialen voor de stijl die het beste bij u past.

Documentbeschermers

Bekijk alle producten >
Documentbeschermers

Bescherm uw waardevolle documenten tegen vlekken met deze duurzame tussenbladen van polypropyleen. Deze voordelige beschermers zijn beschikbaar in zowel transparante als gekleurde varianten en helpen u uw werkplek georganiseerd te houden en efficiënt te werken.

Inkt & Toner
Ringbanden
Post-its
Papier

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.