OK

Vind de perfecte bescherming voor alles wat u op de post wilt doen.

Het versturen van brieven is een basisbehoefte binnen ieder bedrijf. Of het nu is voor facturen, contracten of kaarten, we gebruiken allemaal regelmatig enveloppen. Wanneer standaardenveloppen niet genoeg bescherming bieden, heeft Staples een geschikte oplossing.

Het versturen van brieven is een basisbehoefte binnen ieder bedrijf. Of het nu is voor facturen, contracten of kaarten, we gebruiken allemaal regelmatig enveloppen. Wanneer standaardenveloppen niet genoeg bescherming bieden, heeft Staples een geschikte oplossing. Van stevige enveloppen met noppenfolie tot kartonnen enveloppen, met ons brede assortiment specialistische producten komt uw post altijd intact aan. Ook voor dozen, tape, etiketten en meer is Staples de beste keuze.

Enveloppen

Kantoorenveloppen

Bekijk alle producten >
Kantoorenveloppen

Deze enveloppen zijn beschikbaar in verschillende maten en stijlen en gemaakt voor het verwerken van uw reguliere post. Het brede assortiment omvat effen enveloppen, vensterenveloppen, sluitclips, lijm, zelfklevende en gemakkelijk te sluiten plakranden en standaardenveloppen of enveloppen met binnendruk.

Enveloppen met noppenfolie

Bekijk alle producten >
Enveloppen met noppenfolie

Deze enveloppen met geïntegreerde laag noppenfolie bieden uitstekende bescherming voor allerlei items. Ze vormen een betaalbaar alternatief voor kleine verzenddozen, die per stuk vaak duurder zijn, ook om te verzenden.

Kartonnen enveloppen

Bekijk alle producten >
Kartonnen enveloppen

Deze stevige enveloppen zijn gemaakt van golfkarton en zijn perfect om documenten plat en zonder kreuken te verzenden. Dankzij de sterke beschermlaag zijn uw certificaten, contracten, afdrukken en brochures bij aankomst nog net zo onberispelijk als toen u ze verzond.

Gekleurde enveloppen

Bekijk alle producten >
Gekleurde enveloppen

Verstuur uw kaarten, uitnodigingen en andere documenten in schitterende enveloppen met felle kleuren. De vele levendige kleuren springen in het oog, zodat uw envelop zich van de andere poststukken onderscheidt.

Inkt & Toner
Verpakkingstape
Schrijfwaren
Papier

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.