Welk Oxford notitieboek past bij u …?

Kies het notitieboek dat het beste bij u past. Of u nu creatief, gepassioneerd, georganiseerd of praktisch ingesteld bent, Oxford heeft voor u het juiste boek om uw succes en zelfvertrouwen een boost te geven.

Het complete scala van Oxford Notitieboeken nodigt uit tot innovatieve oplossingen en tegelijkertijd biedt het de hoogste kwaliteit. Laat je talenten zien met Oxford. Elk detail van een Oxford notitieboek is met zorg ontwikkeld, zodat u optimaal van uw kunnen gebruik kunt maken.

Overview of Oxford Notebooks

International notitieboeken

Bekijk alle producten >

Heeft u producten nodig die u van punt A tot punt B op de rit houden? In deze editie van De keuze van Staples bekijken wij een serie producten die ervoor zorgen dat managers zowel op kantoor als onderweg georganiseerd blijven.

Signature notitieboeken

Bekijk alle producten >

Wilt u ook onderweg stijlvol voor de dag komen? In deze editie van De keuze van Staples bekijken wij een serie lichte notitieboeken die er superstrak uitzien, zodat u niet hoeft te kiezen tussen stijl en gemak.

Black n’ Red™ notitieboeken

Bekijk alle producten >
Black n' Red

Met zijn herkenbare covers, laat deze betrouwbare makkelijke notebook u kiezen uit een assortiment met verschillende afmetingen en covers. Of u nu notities maakt tijdens een meeting, creative ideeen opschrijft of research doet, de Oxford Black 'n red Notitieboeken zullen uw professionele uitstraling versterken.

Essentials notitieboeken

Bekijk alle producten >
Office Essentials

De Oxford Office Essential notitieboeken zijn geschikt voor vele doeleinden. De ruime keuze aan klassieke en eigentijdse kleuren, indelingen en bindwijzen komt tegemoet aan alle smaken, persoonlijkheden en eisen. Met een uitgebreid aanbod aan maten, van A5 tot A4+, en maar liefst 9 kleuren maken deze notitieboeken de naam Office Essential waar – ze zijn op uw kantoor onmisbaar.

Beauty range

De Beauty-serie van Oxford biedt een aantrekkelijke verzameling notitieboeken in trendy kleuren en verfijnde patronen. Ontworpen voor jonge vrouwen en gemaakt voor dagelijks gebruik, thuis en op het werk.

Woman range

De Woman-serie is ontworpen met aandacht voor de vrouw, wat heeft geresulteerd in een verzameling van aantrekkelijke notitieboeken die de dagelijkse planning makkelijk maken. Het is een ideale toevoeging aan de koffer, de tas of het bureau van elke vrouw.

Urban Mix range

De Urban Mix-serie is zo ontworpen dat hij bestand is tegen een drukke levensstijl, en met een modern design. Ideaal voor veelvuldig gebruik.

My Colours range

De My Colours-serie biedt verscheidene levendige notitieboeken. Ze zijn simpel en functioneel en daardoor ideaal voor thuis, op kantoor of op school.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.