OK
Staples product van de maand

Product van de maand

Voordeel pakken

Elke maand brengen wij voor u producten uit ons assortiment extra onder de aandacht, tegen een extra scherpe prijs! Deze aanbiedingen zijn niet voor een week, maar voor een gehele maand!


Lazarro Espresso bonen

Stimuleer uw zintuigen wanneer u Lazarro espressokoffiebonen maalt en brouwt. Deze melange van Arabica- en Robusta-bonen produceert een donkere, sterke koffie met een onstuimig aroma. Een geweldige aanvulling op een scala van cafeïnehoudende dranken en de espresso smaakt alleen ook geweldig 's ochtends. Gebruik Lazarro Espresso koffiebonen in uw koffiezetapparaat voor koffiebonen voor elke dag een vers kopje koffie.

Staples Sleeka managerstoel

De Staples® Sleeka managerstoel is een eigentijdse en duurzame aanwinst voor elk kantoor, en is ontworpen met oog voor stijl en comfort. De stoel is gemaakt van gebonden leer en heeft een hoge rugleuning met een vaste hoofdsteun en gevoerde armleuningen voor een superieur comfort. De stoel is ideaal voor dagelijks gebruik en heeft ook een verstelbare zithoogte en kanteling voor een optimale zithouding. Bovendien heeft de stoel vijf zwenkwieltjes voor goede mobiliteit.

Snel & Gratis bezorgd*
Staples infohub
Eurodeals
Email sign up

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.