Risicomanagement

Soms zou je je beste ideeën achter slot en grendel willen bewaren. Het lijkt overdreven om extreme maatregelen te nemen om kostbare apparatuur en vertrouwelijke informatie te beschermen, maar gevaar ligt altijd op de loer. Staples kan u helpen een eenvoudig veiligheidsprotocol op te zetten waarmee u dieven en hackers te slim af bent en u uw bedrijf en het succes ervan veiligstelt.

Hoever gaat u om uw data te beschermen?

Papierversnipperaars

Bekijk alle producten >

Versnipper uw vertrouwelijke documenten zowel thuis als op kantoor. Een papierversnipperaar is een milieuvriendelijke manier om documenten te vernietigen en het materiaal onleesbaar te maken. Met een papierversnipperaar kunt u op ieder moment van de dag documenten vernietigen die u niet meer nodig heeft. Zo blijven belangrijke papieren niet rondslingeren en hebben derden geen toegang tot de informatie op de papieren.

Digitale opslag

Bekijk alle producten >

In de snelle wereld van vandaag wilt u van de beste technologie gebruik kunnen maken. Op onze website vindt u zowel interne als externe harde schijven en USB-sticks van hoogwaardige kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Voor extra geheugen voor uw pc of laptop bestelt u een van onze interne of externe harde schijven. Harde schijven zijn ideaal voor extra opslagcapaciteit, gegevensbescherming, draagbaarheid en capaciteit.

Anti-virus software

Bekijk alle producten >

Valsgelddetectoren

Bekijk alle producten >
Risk management GDPR

Staples InfoHub

>
10 stappen om je gegevens veilig te houden

Met zo weinig tijd en zo veel dagelijkse taken, besteden we dan eigenlijk wel genoeg aandacht aan de veiligheid van onze gegevens?

Lees verder
Voorkom een makkelijk te hacken wachtwoord

Volgens een lijst van de 25 meest populaire wachtwoorden, vinden Britten het nog steeds belangrijker om inloggegevens te kiezen die ze goed kunnen onthouden...

Lees verder
Kopershandleiding: papierversnipperaars

Versnipperen of niet versnipperen: dat is de vraag. Gelukkig is het antwoord eenvoudig: alles met een handtekening, rekeningnummer en andere vertrouwelijke...

Lees verder
Veilig pakketten naar het buitenland sturen

Als u belangrijke juridische documenten per post stuurt, wilt u niet dat deze worden beschadigd...

Lees verder

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.