OK

Geweldige aanbiedingen - van geweldige merken

Elke werkplek, voor je studie of je baan, wordt beter met Leitz producten. Om goed en zonder rotzooi te kunnen werken, moeten je accessoires en andere benodigdheden rondom je bureau goed georganiseerd en van hoge kwaliteit zijn. Presenteren, organiseren en archiveren gaat je gemakkelijk af met behulp van producten als pennenhouders, brievenbakjes en ordners. Met Leitz laat je niks aan het toeval over.

Rexel producten zijn gemaakt voor de drukke kantoormedewerker die duurzame en innovatieve ontwerpen kunnen waarderen, zodat het dagelijkse werk minder tijd kost. De Rexel visie is dat elke kantoormedewerker vertrouwelijk en productief kan werken met onderscheidende producten zoals een papiervernietiger en snijmachine.

Nobo staat voor communicatie en onderlinge samenwerking. Producten als whiteboards prikborden en flipovers stimuleren de creativiteit waardoor nieuwe concepten en ideeën ontstaan. Vergaderingen gaan beter met Nobo.

Soms heb je documenten die je graag op een professionele manier wilt presenteren. In zulke gevallen is lamineren of inbinden de beste optie. Dit geeft ieder document een nette, professionele uitstraling. Met de lamineer- en inbindmachines en accessoires van GBC heb je binnen enkele minuten elk printje, tekening of ander vel papier, omgetoverd tot een professioneel uitziend document.

De gebruikelijke zakelijke artikelen zoals nietmachines en perforators voor kantoor en thuisgebruik worden door Rapid geproduceerd. Rapid van mening dat tacken en nieten geen enkele kracht moet kosten, daarom proberen ze keer op keer het gebruikersgemak te verbeteren.

Esselte biedt organisatorische en innovatie oplossingen in moderne designs, kleuren en vormgeving die echt helpen om efficiënter te werken.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.