OK
Filter de resultaten (7 Producten)
Sorteren op:
CT,2045

Bespaar ruimte met de praktische stapelstoelen

Stapelstoelen zijn ideaal als u regelmatig groepen mensen ontvangt, maar niet de ruimte hebt om de stoelen permanent te laten staan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan ruimtes op kantoor waar u collega's uit het werkveld ontvangt of waar een presentatie wordt gegeven. De stoelen worden gemakkelijk op elkaar gestapeld en kunnen zo aan de kant gezet of in een berging worden geplaatst. De ruimte kan zo voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Ontvangt u weer een aantal mensen, dan haalt u ze eenvoudig weer tevoorschijn.

Makkelijk te verplaatsen

Niet alleen bespaart u met de stoelen waardevolle ruimte, ze zijn ook gemakkelijk te verplaatsen. U hoeft niet langer stoel voor stoel te dragen, u stapelt ze eenvoudig op elkaar en verplaatst er zo meerdere tegelijk. De stoelen zijn steviger dan klapstoelen. Ook deze stoelen zijn goed geschikt om ruimte te besparen en gemakkelijk op te ruimen. Omdat de stapelstoelen niet in elkaar geklapt kunnen worden, zijn ze wat stabieler dan de klapstoelen.

Tevens ideaal voor thuis

Het kan ook handig zijn om in huis een aantal stapelstoelen te hebben. Ontvangt u bijvoorbeeld op een verjaardag veel bezoek, dan kunt u de stoelen snel tevoorschijn halen. U biedt het bezoek een comfortabele, stevige stoel die prima zit. Met daarnaast één of twee klaptafels in huis bent u altijd voorbereid op groepen mensen. Voeg de stoelen vandaag nog toe aan uw meubelcollectie en u zult er geen moment spijt van hebben.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.