OK
Filter de resultaten (21 Producten)
Sorteren op:
CT,2046

Statafels & bureaus voor een betere werkhouding

Statafels & bureaus komen voor diverse doeleinden goed van pas. Ze zijn ideaal voor onder meer een kantine of vergaderruimte. Toch zijn ze vooral bedoeld voor een betere werkhouding. Uit diverse onderzoeken blijkt namelijk dat lang zitten niet goed is voor uw gezondheid en die van uw werknemers. Juist op kantoor is het belangrijk om voldoende te bewegen of te variëren in de werkhouding. Dit realiseert u gemakkelijk en snel met de artikelen op onze site. Wij bieden u hiervoor de keuze uit een veelzijdig aanbod producten.

Statafels & bureaus voor ieder kantoor

Bij Staples maken we het u gemakkelijk, want wij bieden u de keuze uit een uitgebreid assortiment statafels & bureaus. Voor ieder kantoor bieden wij een passende oplossing. De tafels en bureaus zijn er in allerlei formaten en zijn veelal in hoogte verstelbaar. Daarom lukt het u altijd een item te vinden dat aan uw wensen voldoet en dat past bij de uitstraling van uw kantoor. Naast werkplekken creëert u met onze Staples zitzakken eenvoudig comfortabele ontspanningsplekken.

Krijg meer gedaan en voorkom ziekte-uitval

Statafels & bureaus verbeteren de prestaties op de werkvloer. Een goede zit- of werkhouding heeft namelijk een positieve uitwerking op de arbeidsproductiviteit. Bovendien voldoet u hiermee aan een belangrijke vereiste vanuit de arbowetgeving. Ziekte-uitval wordt hierdoor optimaal tegengegaan en dit is uiteraard gunstig voor uw bedrijfsresultaat. Met bijpassende bureaustoelen investeert u op slimme wijze in gezond personeel. Voor optimaal resultaat bekijkt u ons aanbod ergonomische bureaustoelen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.