OK
Filter de resultaten (12 Producten)
Sorteren op:
CT,167

Optimaliseer uw opbergruimte met stellingkasten

Extra opslagruimte komt in ieder kantoor goed van pas. U kunt uw opslag optimaliseren door de ruimte volledig te benutten. Een goede inrichting helpt daarbij. Met behulp van stellingkasten kunt u de hoogte van uw opslagruimte volledig gebruiken. Deze metalen kasten kunnen bovendien tegen een stootje. Ze zijn dus ideaal wanneer u veel zware spullen op wilt bergen. De stevige planken kunnen honderden kilo's dragen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het gewicht van uw producten. In een opslagruimte vol kasten hebt u altijd plek voor uw voorraad en archief.

Uw opslagruimte indelen

Het voordeel van stellingkasten is dat u ze volledig kunt personaliseren. U bepaalt of u een brede of hoge kast wilt. Zo kunt u uw opslagruimte op de meest efficiënte manier indelen. Daarnaast kunt u de hoogte van de planken zelf aanpassen. Zo ontstaat er geen loze ruimte tussen uw producten en de planken, waardoor u alle ruimte optimaal benut. Het is eenvoudig om een stellingkast in elkaar te zetten. Zorg er echter wel voor dat uw gereedschap & uitrusting op orde zijn. Zo kunt u de opbergstellingen aan de muur bevestigen voor extra stevigheid.

Geordende opbergstellingen

Het plaatsen van kasten is slechts de eerste stap. Voor een geordende opbergruimte hebt u ook enkele andere materialen nodig. U kunt uw losse producten het beste bewaren in dekseldozen. Zo worden uw spullen niet vies en raakt u niks kwijt. Iedere doos kan gemarkeerd worden met duidelijke gekleurde etiketten. Zo ziet u meteen wat de inhoud van iedere doos is, waardoor u gericht kunt zoeken. Dit soort systemen maken de opslagruimte overzichtelijk voor al uw medewerkers. Uw producten worden netjes bewaard en uw kantoor oogt altijd professioneel en geordend.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.