OK

Stempels

Stempels voor meer efficiency en effectiviteit

Administratie en boekhouding

Binnenkomende facturen komen in de regel in een ordner terecht, maar moeten eerst worden geboekt. Zijn alle gegevens verwerkt, dan kan er 'geboekt' op worden gedrukt. Is een factuur betaald, dan kunt u die ook meteen met 'betaald' markeren. Bekijk hier het aanbod handige tekststempels voor uw boekhouding en voor de overige administratie op uw kantoor. Naast deze versies met tekst mag de klassieke nummerstempel niet ontbreken. Die is zelfinktend, dus hiervoor hebt u geen inktkussen nodig. Hiermee zet u razendsnel zes verschillende cijfers op papier. Hij is daardoor ook heel goed te gebruiken als datumstempel.

Incognito en doe-het-zelf stempels

Het incognito model is ook bekend onder de naam privacy. Dit is een fraai alternatief voor de papierversnipperaar. Dit exemplaar maakt de tekst op vertrouwelijke documenten onleesbaar voordat ze worden weggegooid. Behalve voor de zelfinktende modellen en de modellen met een ingebouwd inktkussen hebt u voor de meeste handstempels een stempelkussen nodig. Ook die zijn bij ons in verschillende kleuren verkrijgbaar. Na verloop van tijd zult u de inkt van de stempelkussens moeten aanvullen. Dit doet u eenvoudig met onze flesjes stempelinkt.

Stempels: oeroude zekerheid en betrouwbaar

Digitale facturen zijn handig, maar we zijn nog ver verwijderd van het papierloze kantoor. Daarom zijn stempels ook vandaag de dag nog degelijke en praktische bureau-accessoires en zijn deze ambachtelijke hulpmiddelen zoals een datumstempel ook in het digitale tijdperk nog altijd van de partij.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.