OK

Stiften

Alle soorten stiften snel besteld

Stiften horen op elk bureau, of dat bureau nou in een kantoor staat of thuis in de studeerkamer of kinderkamer. Net als pennen en potloden is een verzameling ervan in verschillende soorten en kleuren altijd handig. Bij Staples bestelt u snel en eenvoudig alle schrijfwaren die u maar nodig kunt hebben bij uw dagelijkse werkzaamheden. Een geschikte stift om mee te schrijven op glas, dvd’s, schoolborden of whiteboards, om mee te tekenen en te kleuren of om belangrijke passages in boeken en verslagen uit te lichten. Voor elke schrijfklus is een geschikt exemplaar te koop. En voor kinderen bestelt u natuurlijk meteen een setje goede viltstiften mee.

Voor op kantoor

Iedereen die regelmatig teksten moet lezen, kan echt niet zonder arceerstiften. Even die belangrijke passage in de notulen markeren of een collega wijzen op een fout in een rapport. Verder staan in de meeste kantoren whiteboards, dus een set whiteboardstiften kan niet ontbreken. Deze markers zijn verkrijgbaar in traditionele kleuren als rood, zwart en blauw, maar ook in onder meer geel en bruin. Zorg voor een goede voorraad, want niets is zo vervelend als tijdens een presentatie erachter te komen dat de stiften uitgedroogd zijn. Verder zijn permanentmarkers altijd handig. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de naam van uw afdeling schrijven op nietmachines en andere kantooraccessoires die vaak kwijt raken.

Voor school en studie

Scholieren en studenten gebruiken helemaal vaak arceerstiften met al die boeken die ze moeten lezen en uittreksels die ze moeten maken. Bij Staples zijn deze handige markers in allerlei kleuren en diktes verkrijgbaar. De een houdt van markeerstiften met dunne punten, de ander zweert bij lekker dikke punten. Sommigen werken het liefst met de standaard felle kleuren, maar arceerstiften in pastelkleurtjes zijn tegenwoordig ook heel populair. Gewone viltstiften blijven geliefd bij groot en klein, om mee te schrijven of om mee te tekenen. Natuurlijk is een set kleurpotloden van een goed merk ook niet weg te denken van het bureau van creatievelingen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.