Stoelen

Stoelen

Vrijwel iedere kamer op kantoor heeft stoelen nodig; plastic kantinestoelen die snel en gemakkelijk schoon te maken zijn, managerstoelen die de aandacht vestigen op luxe en comfort en werkstoelen voor de technici. In ons aanbod vindt u stoelen van uitstekende kwaliteit die duurzaam zijn en ook goed in iedere kamer zullen staan. Heeft u een keuze kunnen maken, dan leveren wij de stoel al binnen enkele werkdagen op het gewenste adres.

Bureaustoelen

Bureaustoelen maken het dagelijkse leven van uw werknemers net even wat meer comfortabel. Zo zijn ze vaak te verzetten naar persoonlijke voorkeuren om ergonomisch het meeste voordeel uit te halen. Controleer bij uw keuze of de wielen geschikt zijn voor harde of zachte vloeren en wat de hoogte van de stoel moet zijn. U vindt geheid een stoel die volledig aan uw eisen voldoet.

Managerstoelen voor een luxe uitstraling

Een managerstoel op uw kantoor moet de juiste indruk geven; professioneel, luxe en duurzaam. Hiernaast is het belangrijk dat de stoel comfortabel is voor de lange uren die u achter uw computer zit. Managerstoelen zijn beschikbaar in leer voor die luxe uitstraling en in elegante vorm of juist wat meer omvangrijk. Mooie stoelen met lederen bekleding, verstelbare leuningen en wielen die geschikt zijn voor de zachte en harde grond; u heeft genoeg keuzes bij het kiezen van een managerstoel.

(Opstap) krukken

Opstapkrukken zijn ideaal om even dat stukje hoger te kunnen bereiken. Pak dat boek van de hoogste plank of maak de bovenkant van uw kast schoon. Opstapkrukken zijn beschikbaar in verschillende (verstelbare) hoogtes en kleuren en kunnen binnen 2 werkdagen al bij u op de stoep staan.

Bent u op zoek naar een kruk waar u op kunt zitten, dan bekijkt u hier ook onze selectie voor. Van eenvoudige krukken tot slanke, elegante krukken die in de modernere kamers passen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.