Filter de resultaten (47 Producten)
Sorteren op:
SS,450
Kantooroplossingen
Houd uw kantoor netjes en georganiseerd
Colour up your office

Stoelen

Stoelen: ze hebben allemaal dezelfde functie en toch zijn er zo veel verschillende soorten beschikbaar. Zo ook op de website van Staples. Een stoel moet natuurlijk wel bij uw interieur passen, een zakelijke uitstraling hebben of voldoen aan uw ergonomische behoeften.

Vergaderstoel voor zakelijk gebruik

Heeft u een stoel nodig voor uw vergaderzaal, dan stelt u andere eisen dan aan de keukentafelstoel. Een stoel voor een vergaderzaal moet comfortabel zitten, er professioneel uitzien en wielen hebben die geschikt zijn voor harde en zachte vloeren. Het is handig als een vergaderstoel armsteunen en een hogere rugleuning heeft en verstelbaar is, zodat werknemers zelfs tijdens de langste vergaderingen comfortabel kunnen zitten.

Stoelen voor overige situaties

Heeft u stoelen nodig voor de kantine, dan bent u misschien al tevreden met plastic stoelen die gemakkelijk schoon te vegen zijn. Werknemers hoeven hier immers niet lang op te zitten en binnen een half uur is de stoel vaak alweer vrij. Wachtkamerbanken, simpele vergaderstoelen en conferentiestoelen; u heeft een uitgebreide keuze aan verschillende typen stoelen en kleuren.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.