OK

Tabbladen

Behoud het overzicht met behulp van tabbladen

U krijgt op dagelijkse basis waarschijnlijk veel te maken met formulieren en documenten. Al deze papieren hebben hun eigen plek nodig, want alleen zo kunt u ze gemakkelijk terugvinden. Het is daarom belangrijk om een geordend opslagsysteem te hebben. Met behulp van tabbladen kunt u dit bereiken. Deze dividers zorgen er namelijk voor dat u losse documenten van elkaar kunt scheiden in een map. Zo vindt u altijd snel wat u zoekt en kunt u snel verder met uw taak. Een bijkomend voordeel is dat u met een goed opbergsysteem geen belangrijke papieren kwijtraakt.

Dividers voor iedere map

Niet ieder tabblad is hetzelfde. U heeft namelijk keuze op het gebied van kleur, maat en opdruk. De maat die u gebruikt is vooral afhankelijk van uw mappen. Zo hebben ordners meestal een A4 formaat. Grote exemplaren komen hier dus goed van pas. Deze gebruikt u voor al uw belangrijke A4 documenten. U kunt daarnaast ook een tabblad gebruiken voor uw indexkaarten. Deze hebben uiteraard een kleiner formaat en hebben daarom ook speciale dividers nodig. In dat geval heeft u indexkaart tabbladen nodig. Zo weet u zeker dat uw dividers bij uw documenten passen.

Ordenen op uw manier

Vrijwel iedereen heeft een eigen manier om orde te scheppen. U kunt ervoor kiezen om al uw documenten op jaarbasis te sorteren, maar u kunt ook ordenen op basis van het alfabet. Wat uw manier van werken ook is, u kunt altijd een geschikt tabblad vinden. Zo zijn er bedrukte tabbladen verkrijgbaar waarmee u altijd het overzicht kunt behouden. Het is daarnaast ook mogelijk om uw ordners te personaliseren. Met behulp van etiketten kunt u de indeling maken die bij uw manier van werken past.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.