OK

Tablets & accessoires

Efficiënt uw werk doen met tablets & accessoires

Niet alleen thuis, maar ook in een bedrijf wordt een tablet stilaan een onmisbaar mobiel toestel. Snel een e-mail versturen, een document doornemen, een powerpoint-presentatie voorbereiden, vlug gegevens opzoeken tijdens een vergadering: het kan allemaal met een tablet. Dit draagbare en lichte apparaat met een groot scherm neemt u overal mee naartoe: op de werkvloer, in de vergaderzaal, in het kantoor van de klant. Een tablet start snel op en werkt heel intuïtief. Daarom doen tablets en accessoires meer en meer hun intrede in bedrijven.

Grote keuze aan tablets & accessoires

Bij Staples hebt u keuze te over in diverse modellen tablets & accessoires. U vindt in onze webshop niet alleen de Apple iPad, maar ook tablets van andere bekende merken als Samsung, Asus en HP. De schermdiagonalen variëren van 7 inch tot 12,9 inch. Met werkgeheugens tot 8 gigabyte en een harde schijfcapaciteit tot 32 gigabyte (bij hybride modellen zelfs tot 256 gigabyte) schaft u zich krachtige tablets aan die een grote hulp zijn bij uw werk. De tablets van Staples zijn uitgerust met de gangbare besturingssystemen: recente versies van Android, Windows en iOS. U haalt natuurlijk het meeste uit uw tablet als u ook de gepaste accessoires erbij koopt.

Handige accessoires

Bescherm uw kostbare tablet met een stevige cover, waarmee u uw tablet ook in een praktische werkstand zet. Als u vaak grote tekstbestanden wilt typen op uw tablet, is een tablet-toetsenbord geen overbodige luxe. Er bestaan eveneens covers waarin een toetsenbord geïntegreerd is. Wilt u uw tablet in de auto gebruiken? Bekijk dan ons aanbod sterke tablethouders. Met de moderne tablets & accessoires van Staples voert u uw taken sneller en efficiënter uit dan ooit tevoren.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.