OK
Filter de resultaten (11 Producten)
Sorteren op:
CT,2056

Uitzonderlijke tape aanschaffen voor verpakkingen en kantoorwerk

U hebt stevige plakband nodig voor het verpakken van de afgewerkte producten van uw bedrijf. Het is belangrijk dat uw artikelen op een veilige en efficiënte manier worden verzonden. Bij Staples vindt u hiervoor een gevarieerd gamma van verpakkingsmaterialen en plakbanden. De vele soorten plakband van Staples zijn vervaardigd uit polypropyleen, pvc, natuurrubber, acetaat of andere materialen. De plakbanden zijn beschikbaar in diverse breedtes. U vindt ongetwijfeld een geschikte afmeting voor het dichtkleven van uw verpakkingen. Onze tape is verkrijgbaar op rollen die een lengte bevatten van 25 tot zelfs 200 meter. Daarnaast bieden wij diverse soorten plakband aan voor kantoortoepassingen, waaronder beschrijfbare types. Ook tapecassettes voor labelprinters vindt u in ons gamma.

Werk snel en probleemloos met plakband van Staples

Voor elke verpakkingstoepassing treft u in onze webshop geschikte tape aan. Plakband van natuurrubber is uitermate geschikt voor verpakkingen die in vochtige omstandigheden worden opgeslagen. We beschikken ook over bedrukt plakband, waarmee u bijvoorbeeld aangeeft dat de inhoud van een doos breekbaar is. Geluidsarme plakband die vrijwel geen lawaai maakt bij het afrollen werkt erg aangenaam voor uw magazijnmedewerkers. Bekijk ook onze extra sterke plakband met een maximale kleefkracht die u bij voorkeur gebruikt voor zware dozen. Voor onze verpakkingstape bieden wij taperollers aan waarmee uw medewerkers gemakkelijk de plakband op de dozen aanbrengen.

Ook voor allerlei kantoortoepassingen

U vindt in onze webshop diverse types plakband en tapehouders voor kantoorgebruik. In ons aanbod treft u onder meer plakband aan die niet zichtbaar is op kopieën en scans. We bieden ook beschrijfbare correctietape en een uitgebreid assortiment tape voor labelprinters aan. Bestel zowel voor kantoorgebruik als voor verpakkingsdoeleinden de superieure plakbanden van Staples.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.