OK
Filter de resultaten (4 Producten)
Sorteren op:
CT,2060

Benut uw creativiteit optimaal met tekenpennen

Wie creatief bezig is, heeft daar ook de juiste materialen voor nodig. Of u nu tekent als hobby of voor uw werk: met kwalitatief hoogwaardige tekenpennen kunt u nog mooier werk leveren. Deze pennen zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor tekenaars. Ze hebben een andere dikte dan een gewone balpen en bewegen met u mee. Zo kunt eenvoudig soepele lijnen maken en ook erg kleine en precieze objecten tekenen. Dat maakt tekenpennen geschikt voor professionals, zoals architecten en designers. U kunt met behulp van deze pennen de kleinste details met grote precisie uitwerken.

Verschillende soorten pennen

Tekenpennen zijn te koop in alle soorten en maten. U hebt dus de keuze uit allerlei verschillende pennen die allemaal een andere kleur of dikte hebben. Hiermee kunt u precies tekenen wat u in gedachte hebt. Wanneer u ruimte wilt besparen, zijn pennen met een vervangbare punt een uitkomst. Zo hebt u slechts één pen nodig, terwijl u toch beschikt over allerlei verschillende punten. Oude pennen kunt u hergebruiken door nieuwe penvullingen aan te schaffen. Dat is goed voor uw portemonnee en voor het milieu.

Andere benodigdheden

Met een pen alleen kunt u nog niet tekenen. Teken op speciaal papier om uw pennen goed tot hun recht te laten komen. Met tekentafels werkt u ergonomisch verantwoord en comfortabel. Zo zorgt u meteen goed voor uw lichaam. Kleine foutjes in uw tekening werkt u met correctiepennen subtiel weg. Zo kunt u altijd blij zijn met het eindresultaat.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.