OK
Filter de resultaten (23 Producten)
Sorteren op:
SS,6369

Kies de juiste tekenstiften

Van tekenstiften kunt u nooit genoeg hebben. Ze zijn ideaal om mooie creaties op papier of zelfs glas te maken. Kinderen kunnen zich er uren mee vermaken. Bovendien zijn ze handig op kantoor en in de studeerkamer om een zin in een document op te laten vallen of een naam op een dossier te schrijven. Ook zijn stiften onmisbaar in een kantine, werkplaats of winkel. Iets op bijvoorbeeld een kartonnen doos schrijven, gaat gemakkelijker met een stift dan met een balpen.

Tekenstiften voor op kantoor

Op elk bureau zou een permanentmarker moeten liggen. Met deze veelzijdige stiften tekent of schrijft u eenvoudig op ordners, maar ook op bijvoorbeeld nietmachines en plastic mapjes. Voor iedereen is duidelijk wat erin zit. Spullen waar uw naam of de naam van de afdeling op staan, raken minder snel kwijt. Bij Staples kunt u neutrale kleuren merkstiften bestellen, maar ook witte, gele en zelfs goud- en zilverkleurige. Daarmee kunt u uw saaie prullenbak of ordners net wat leuker maken. Zulke stiften zijn ook heel geschikt om een bedank- of felicitatiekaartje mee te schrijven.

Andere stiften te koop

Om echt mooi op glas, porselein of keramiek te tekenen, zijn penseelstiften perfect. Daarmee creëert u een origineel cadeau of maakt u aan uw collega’s duidelijk dat die mok echt van u is. Als u een cadeau voor kinderen zoekt, is een setje viltstiften een goed idee. Creatievelingen kunnen ook met fineliners en vezelstiftpennen lekker aan de slag. Tegenwoordig zijn deze stiften niet alleen verkrijgbaar in het zwart en groen, maar ook in kleuren als paars, blauw en oranje. Ook markeerstiften zijn in allerlei leuke kleuren te koop, van zachtroze tot fluorescerend geel. Alle soorten tekenstiften bestelt u snel en eenvoudig bij Staples.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.