OK
Filter de resultaten (4 Producten)
Sorteren op:
CT,2061

Werk comfortabel dankzij op maat gemaakte tekentafels

Wanneer u regelmatig (technische) tekeningen maakt, is het belangrijk om het juiste meubilair aan te schaffen. U brengt namelijk veel tijd door in uw werkkamer. Een slechte houding veroorzaakt lichamelijke klachten en wordt vaak veroorzaakt door verkeerd meubilair. Rug- en nekklachten zijn veelvoorkomende problemen bij mensen die tijdens hun werk lang zitten. Tekentafels zijn speciaal ontworpen voor creatieve professionals. Deze tafels zorgen ervoor dat u tijdens uw werk een goede houding aanneemt. Tekentafels zijn extra hoog en kunnen gekanteld worden. Hierdoor hebt u altijd goed zicht op uw werk en kunnen fysieke problemen voorkomen worden.

Het gemak van tekenborden

Tekentafels zorgen ervoor dat u comfortabel en verantwoord kunt werken. U kunt uw werkzaamheden nog eenvoudiger maken met behulp van tekenborden. Deze borden zijn vooral geschikt voor technische tekeningen. Ze zijn voorzien van een ingebouwde meetlat, waardoor u uw tekeningen tot op de millimeter nauwkeurig uit kunt werken. Hierdoor levert u keer op keer kwaliteit aan uw klanten en medewerkers. Combineer deze tekenborden met kwalitatief hoogwaardige tekenpennen. Met de fijne punt van een tekenpen kunt u enorm precies werken. Zelfs de kleinste details werkt u dankzij deze hulpmiddelen perfect uit.

Handige accessoires voor tekenaars

Uw tekeningen zijn waardevolle documenten voor uw bedrijf. Het is daarom belangrijk om ze goed op te bergen. Portfoliomappen zijn een uitstekende keuze. Deze mappen houden uw werk veilig maar maken het ook mogelijk om uw tekeningen met anderen te delen. Tijdens een presentatie of bespreking hebt u altijd de juiste tekeningen bij de hand. Wilt u uw tekeningen digitaliseren? Met behulp van scanners is die klus zo geklaard. Zo weet u zeker dat uw tekeningen goed bewaard worden, zowel fysiek als digitaal.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.