Telefoons | Fotografie | Electronica

Staples heeft een uitgebreide selectie elektronica, waaronder telefoons, digitale camera's en mobiele telefoons. We hebben fantastische aanbiedingen voor digitale camera's en andere elektronica. En vergeet de accessoires niet om nog meer uit uw gadgets te halen.

Telefoons: blijf altijd in contact met een vaste telefoon en smartphone met aanpasbare opties. Of u nu iets zoekt voor thuis of op kantoor, met onze selectie aan bedrade, draadloze en mobiele telefoons bent u altijd bereikbaar. Telefoons zijn beter dan ooit met een scala aan geavanceerde opties voor slim en handsfree gebruik. Dankzij draadloze headsets zit u niet meer vast aan één plek, en met een afstandsbediening hoeft u niet eens aan uw bureau te zitten om een belangrijk telefoontje aan te nemen.

Bent u onderweg? Probeer dan een van de vele accessoires om het gebruik van uw smartphone nog eenvoudiger te maken, met hoezen die het glazen scherm beschermen, een auto-oplader voor onderweg en een universele autohouder voor gebruik met een Bluetooth-headset. Onze ruime selectie aan beschermhoesjes behoedt uw smartphone voor krassen en beschadigingen, en personaliseert uw toestel met verschillende ontwerpen.

Digitale camera's: mis geen moment met vrienden en familie met onze digitale camera's van topmerken als Canon, Panasonic en Fuji, bekend om hun kwaliteit en lange levensduur. Of u nu een beginnende of doorgewinterde fotograaf bent, met onze camera's maakt u keer op keer perfecte foto's. Probeer een Canon Powershot om alledaagse momenten vast te leggen of een Canon EOS-spiegelreflexcamera om prachtige foto's te maken. Voor spontane foto's heeft Fuji de polaroidcamera opnieuw uitgevonden met de Instax Mini. Of spring het water in met een waterdichte camera. Of u nu een dagje op het strand zit of naar een bedrijfspicknick gaat, onze camera's leggen elk moment vast. Berg uw camera veilig op in een cameratas.

E-readers: geen gesjouw meer met zware boeken; ervaar het nieuwe lezen met een e-reader, met scherpe tekst op een mat scherm. Bovendien vindt u bij Staples accessoires als beschermhoezen, gemaakt van sterke materialen zoals neopreen. Of koop een leeslampje om zonder schittering of verstoring in het donker te lezen.

Featured Brands Canon Samsung Gigaset Verbatim Epson TomTom

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.