Telefoons | Headsets | Antwoordapparaten

Telefoons, antwoordapparaten en accessoires

Hoewel de meeste mensen in het bezit zijn van een mobiele telefoon, staat in de meeste huishoudens ook nog steeds een vast toestel. De belangrijkste keuze die u moet maken, is of u een draadloze of vaste telefoon aanschaft. Beide telefoons zijn beschikbaar met interne antwoordapparaten waar een boodschap opgenomen en beluisterd kan worden.

Draadloze telefoons

Draadloze telefoons bieden optimaal gebruiksgemak door het hele huis. U heeft meer bewegingsvrijheid dan een vaste telefoon kan bieden. Kiest u voor een basisstation met meerdere handsets, dan kunt u de handsets door het huis plaatsen zodat u nooit meer een telefoontje mist. Hiernaast kunt u intern doorschakelen als de beller op zoek is naar iemand anders in uw huishouden.

Vaste toestellen

Een voordeel van een vaste telefoon is dat u het nooit kunt misplaatsen: u weet altijd waar u de hoorn heeft gelaten. Een vaste toestel kunt u aan de wand plaatsen en aangepaste telefoons voor slechtzienden en -horenden zijn ook beschikbaar.

Accessoires voor de telefoon

Een geweldige accessoire voor de telefoon is de oproepindicator voor slechthorenden. Plaats dit tussen uw telefoon en wandcontactdoos. Gaat de telefoon, dan luidt een luide bel en een fel licht gaat af. Zo merkt u altijd wanneer u gebeld wordt.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.