OK

Telefoons

Met onze kwaliteitsvolle telefoons iedereen vlot bereiken

Een efficiënte organisatie steunt op een vlotte communicatie, zowel intern tussen medewerkers als extern met de buitenwereld. Een perfect werkend telefoonsysteem is daarom van cruciaal belang. Staples komt u tegemoet met een gevarieerd aanbod vaste telefoons en mobiele toestellen. Vind in onze webshop een breed assortiment dect-telefoons en bestel de voor uw organisatie meest geschikte telefoons. Bij Staples vindt u moderne handsets en basisstations die een betrouwbare telefonische bereikbaarheid garanderen.

Degelijke huistelefoons voor uw bedrijf

Ons gamma aan telefoons voor een vaste lijn is erg uitgebreid. De webshop van Stapels omvat diverse dect-stations met één of meerdere handsets. De meeste systemen beschikken over een uitgebreid geheugen waarin u honderden telefoonnummers en adresgegevens kunt opslaan. Bij veel huistelefoons is een antwoordapparaat en een intercomfunctie geïntegreerd. De meeste toestellen beschikken over Bluetooth zodat u handsfree kunt bellen met een bijhorende headset. De batterijen van onze telefoons bezitten voldoende capaciteit voor meer dan 10 uur gesprekstijd. Vanzelfsprekend hebt u de keuze uit meerdere ringtones en kunt u gebruikmaken van een trilfunctie. Bij meerdere huistelefoons is het mogelijk om een conferentiegesprek te voeren, wat in een zakelijke omgeving een interessante optie is.

Vaste telefoons en accessoires voor speciaal gebruik

Misschien moet u vaak met uw dect in een stoffige of vochtige omgeving bellen. In onze webshop vindt u handsets die tegen een stootje kunnen en bruikbaar zijn in extreme omstandigheden. Deze toestellen zijn IP65-gecertificeerd en voorzien van een rubberen stootrand. We bieden bovendien telefoonoproepindicators aan voor slechthorenden of voor gebruik in lawaaierige omgevingen. Deze toestellen beschikken over een flitslicht en geven een extra luide toon bij een oproep. Zoek in de webshop van Staples naar de beste huistelefoons die de bereikbaarheid in uw organisatie bevorderen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.