OK
Filter de resultaten (3 Producten)
Sorteren op:
CT,2064

Met onze televisiestandaarden uw schermen gemakkelijk monteren

U beschikt in de vergaderzalen en conferentieruimten van uw bedrijf ongetwijfeld over meerdere schermen en beamers. Deze toestellen moet u op een praktische manier op een statief plaatsen of monteren tegen een wand of plafond, zodat alle aanwezigen de beelden goed kunnen zien. De webshop van Staples omvat een groot aantal televisiestandaarden en beamer statieven. Naast statieven en beugels vindt u in onze webshop ook diverse types beamers en tv's inclusief accessoires.

Gepaste televisiestandaarden voor uw schermen

Kies in onze webshop een handig statief waarmee u uw schermen aan het plafond of tegen een wand bevestigt. We verkopen wandsteunen voor lcd- en plasmaschermen waarmee u de ideale kijkhoek verkrijgt. Ons aanbod omvat eenvoudige wandsteunen die in hoogte verstelbaar zijn en waarmee u het scherm kunt kantelen. Met onze professionele wandsteunen is niet alleen kantelen, maar ook roteren en zwenken van het scherm mogelijk. Onze plafondsteunen zijn in hoogte verstelbaar, maar laten ook toe om het scherm te zwenken, kantelen en roteren. De bekabeling werkt u optimaal weg met een kabelmanagementsysteem. Zo zien uw medewerkers en uw gasten de beelden nagenoeg perfect.

Een geschikt beamer statief voor elke vergaderruimte

Als u beelden met een beamer projecteert, moet de beamer in de juiste positie en op de correcte afstand van het projectiescherm staan. Bij Staples vindt u hiervoor allerlei beamer statieven en accessoires. Onze beamer wandsteunen bieden de mogelijkheid om het toestel te kantelen, zwenken en draaien. Een beamer plafondbeugel laat toe om de beamer op een geschikte hoogte en in de juiste positie aan het plafond te hangen. Doe een beroep op Staples om op een optimale manier uw presentatie te geven of om videobeelden te tonen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.