OK
Filter de resultaten (56 Producten)
Sorteren op:
CT,2065

Bestel thermische etiketten voor kantoor en thuis

Als u regelmatig adressen moet uitprinten voor een mailing of veel documenten moet labelen, hebt u waarschijnlijk een labelprinter. Veel labelprinters maken gebruik van thermische technologie, wat ook wel inktloos printen wordt genoemd. Hiervoor hebt u thermische etiketten nodig. Deze etiketten zitten vaak op een handige rol, die u eenvoudig in de printer zet. De labelprinter lijnt de etiketten automatisch uit en snijdt ze op de goede plek af. U hoeft alleen de adressen in te voeren en de printer doet de rest voor u. Bij Staples kunt u etiketten bestellen voor vrijwel elke printer.

Soorten etiketten

U kunt ook mooie etiketten printen met een labelwriter. Hiervoor koopt u losse thermische etiketten in plaats van rollen. Een labelwriter kunt u uiteraard ook gebruiken voor het adresseren van post of het ordenen van documenten. Thermische etiketten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zodat er voor elke toepassing een geschikt label is. Voor post kunt u het beste kiezen voor etiketten met een permanente kleeflaag. Als u het label in een hoesje wilt schuiven, hebt u niet-klevende etiketten nodig. Daarnaast zijn er ook niet-permanent klevende etiketten. Deze plakken wel, maar u kunt ze verwijderen zonder dat er lijmresten achterblijven.

Gekleurde etiketten

De meeste thermische etiketten zijn wit, maar ze zijn bijvoorbeeld ook in het geel te koop. Als u wel houdt van een kleurtje, dan bent u bij Staples aan het goede adres. U kunt kiezen uit veel gekleurde etiketten. Soms is een groen of rood etiket gewoon leuker of praktischer om mappen of andere kantoorproducten te ordenen. Hebt u veel ordners, bestel dan rugetiketten. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Als het etiket echt moet opvallen, kunt u het best fluorescerende neon-etiketten kopen. Bestel snel bij Staples de etiketten die u nodig hebt, dan zit u nooit zonder.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.