Filter de resultaten (9 Producten)
Sorteren op:
CT,177
Valsgeld detector 155S
Opgeruimd staat netjes
Leitz einde jaars promo

Tijdregistratie apparatuur

Met de tijdregistratieapparatuur van Staples houdt u gemakkelijk werk- en projecturen bij en helpt u mee bij het veilig houden van uw werknemers. Onze systemen zijn gemakkelijk te installeren en erg gebruiksvriendelijk. Zo houdt u in- en uitklokken, ziekteverzuim en overuren van uw werknemers overzichtelijk bij en kunt u, indien nodig, de productiviteit van uw bedrijf verbeteren.  

Tijdregistratieapparatuur met badgeherkenning

Heeft uw personeel een badge nodig om toegang te krijgen tot uw pand? Dan is een tijdregistratiesysteem met badgeherkenning die u aan de wand kunt monteren een mooie optie. Zowel bij aankomst als vertrek scannen uw werknemers hun badge langs de apparatuur waardoor het wordt geregistreerd.

Tijdregistratieapparatuur met biometrische vingerafdruk

De uren van uw werknemers kunt u ook bijhouden aan de hand van vingerafdrukken. Voer de vingerafdrukgegevens van uw personeel in en laat uw personeel bij het in- en uitklokken een vinger scannen aan de apparatuur die u aan de wand kunt bevestigen.

Geavanceerde opties

Voor zowel tijdregistratie via badge en vingerafdruk kunt u periodieke rapporten afdrukken wanneer het u uitkomt. De rapporten kunt u exporteren via ethernetaansluiting of USB. De geavanceerde systemen kunnen tot 3000 werknemers registreren en ondersteunen 13 talen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.