OK
Filter de resultaten (14 Producten)
Sorteren op:
CT,2069

Met tijdschriftenhouders houdt u uw werkplek opgeruimd

Soms stapelen de tijdschriften en kranten zich op. Dit een bron van ergernis voor uzelf en uw medewerkers en maakt op bezoekers een slordige indruk. Maar ja, door drukte vindt u lang niet altijd de tijd om de laatste nieuwtjes te lezen. Dat wil zeker niet zeggen dat we ons favoriete tijdschrift of vakblad in de afvalbak moeten deponeren. Met tijdschriftenouders kiest u voor een praktische oplossing voor dat probleem. De tijdschriften en kranten worden niet alleen praktisch en overzichtelijk opgeborgen, u voorkomt er ook mee dat u een slordige indruk maakt op bezoekers. Net zoals we het eigenlijk ook al kennen van de post- en brievenbakjes.

Tijdschriftenhouders voor archivering

Veel tijdschriften wilt u niet na het lezen in de papierbak deponeren. Vooral vaktijdschriften boordevol praktische tips en weetjes wilt u ook later opnieuw kunnen raadplegen. U kunt ze bewaren in een tijdschriftcassette met gesloten voor- en achterkant. Deze tijdschriftenhouders zijn veelal gemaakt van stevig karton en bieden voldoende ruimte voor het opschrift. Zo kan u bijvoorbeeld alle tijdschriften van een specifieke jaargang bij elkaar bewaren en op de tijdschriftcassette noteren om welk tijdschrift en jaargang het gaat.

Meerdere tijdschriften? Meerdere vakken!

Bent u geabonneerd op meerdere tijdschriften of is een gestructureerde presentatie belangrijk? Dan kan u het beste kiezen voor een tijdschriftcassette met meerdere vakken. Niet alleen oogt dat veel netter, het is ook een stuk praktischer. Ze zijn evenzeer een sieraad op het bureau als in de wachtruimte bij de arts. Net zoals al onze andere tijdschriftenhouders zijn ze bij Staples verkrijgbaar in uiteenlopende formaten, uitvoeringen en kleuren. Er is dus altijd een tijdschriftcassette die bij u past.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.