OK
Filter de resultaten (30 Producten)
Sorteren op:
SS,475

Efficiënter werken met de juiste toetsenborden

Wie werkt, studeert, gamet of films kijkt op een computer, heeft een toetsenbord nodig. Toch kan het best lastig zijn om uit al die toetsenborden de geschiktste te kiezen. Het is belangrijk dat u voor uw computer een toetsenbord koopt dat past bij uw voorkeuren en gebruik. Er zijn rechte exemplaren voor dagelijks gebruik te koop die prima zijn voor thuis, school, studie en werk. Voor mensen die snel last hebben van hun polsen, is een ergonomisch model een goede keuze. Op zo'n toetsenbord typt u comfortabeler, onder meer dankzij de hogere handpalmsteun.

Speciale toetsenborden

Als u graag ’s avonds achter de computer kruipt, is een toetsenbord met aanpasbare verlichting iets voor u. Verder vindt u het misschien prima om de computer en het toetsenbord via een kabel met elkaar te verbinden. Maar soms is een wireless toetsenbord handiger, bijvoorbeeld als de kabel anders in de weg ligt. Ook heeft Apple speciaal voor de Mac een toetsenbord ontwikkeld. Mensen die graag gamen, willen het liefst producten voor hun computer waarmee ze hun eigen records kunnen verbreken of nog beter hun tegenstanders kunnen verslaan. Een gaming toetsenbord staat garant voor urenlang comfortabel computerspellen doen.

Ook handig voor bij uw computer

Behalve toetsenborden van goede kwaliteit, vindt u bij Staples nog meer praktische computeraccessoires. Natuurlijk hebben we muizen in verschillende kleuren en modellen, met kabel of draadloos. Ook als u een goede muismat zoekt, kunt u bij ons prima terecht. Voor gamers zijn er speciale gaming muizen en muismatten om nog sneller en preciezer te kunnen schieten. Ook een goede koptelefoon is prettig als u met meerdere mensen in een ruimte zit. U kunt ongestoord muziek luisteren of geconcentreerder werken. Bekijk snel ons ruime assortiment computers en onmisbare computeraccessoires.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.