OK
Filter de resultaten (16 Producten)
Sorteren op:
CT,2071

De meerwaarde van toiletdispensers voor uw onderneming

Hebt u een ruime kantooromgeving met veel personeel? Of krijgt u dagelijks veel klanten over de vloer? Dan weet u vast wel dat de kosten van sanitaire voorzieningen sterk kunnen oplopen. Bij iedere sanitaire stop gebruikt men wc-papier, handzeep en handdoeken. Op drukbezochte locaties moet u of uw personeel regelmatig de toiletpapierhouders van een nieuw rolletje voorzien. Ook de vuilnisbakjes puilen snel uit. Dankzij onze toiletdispensers behoren deze pijnlijke situaties tot het verleden. Bovendien heeft zo'n wc dispenser ook heel wat andere voordelen.

Wc dispenser als goedkope, efficiënte oplossing

Toiletdispensers verhogen de efficiëntie in uw sanitair. Ongeacht of u nu kiest voor een doproldispenser of dispensers met Z- of C-vouw toiletpapier, u bent verzekerd van een hogere opslagcapaciteit. Een dispenser met coreless design voorkomt dat er kartonnen kernen rondslingeren die uw sanitair een slordige uitstraling bezorgen. Uiteraard zijn grotere verpakkingen ook naar verhouding goedkoper. Alles bij elkaar zijn wc dispensers goed voor de beleving van de klant, aangenaam voor het personeel en gunstig voor het kostenplaatje.

Een hygiënisch alternatief

Toiletdispensers helpen niet alleen het comfort te verhogen maar reduceren ook het aantal aanraakpunten tot een minimum. Als contact met wc-papier wordt voorkomen en ook de alom gebruikte handdoeken worden vervangen door handdoekdispensers, is de kans op besmetting een stuk kleiner. Kiest u bovendien ook voor contactloze zeepdispensers? Dan bent u helemaal zeker van een reductie van het aantal ziektekiemen, wat het ziekteverzuim in uw onderneming helpt terug te dringen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.