OK
Filter de resultaten (5 Producten)
Sorteren op:
CT,2073

Goed tuingereedschap is de basis van effectief werken

Onkruid verwijderen, de grond prepareren voor het zaaien van groen, perken en heggen onderhouden en bomen omzagen. Al deze werkzaamheden worden snel en makkelijk uitgevoerd met gereedschap van een hoge kwaliteit. U kunt rekenen op gereedschappen die tegen een stootje kunnen. Bij de vervaardiging van de gereedschappen in ons assortiment is gewerkt met buigvaste metalen, gecombineerd met hoogwaardig kunststof of hout. Een ander belangrijk aandachtspunt bij het selecteren van gereedschappen voor onze webshop is de eis dat de gereedschappen slechts weinig onderhoud nodig hebben.

Inventariseer welk tuingereedschap u nodig hebt

Hebt u behoefte aan goed tuingereedschap voor het uitoefenen van uw hobby? Of wilt u dag in, dag uit gebruikmaken van hoogwaardig gereedschap bij het uitoefenen van uw beroep? Uiteraard vragen specifieke klussen in de tuin om specifieke stukken gereedschap. Hierbij kunt u denken aan het installeren van tuinverlichting, of aan het bouwen van een schuur of een plantenkas. Inventariseer voor uzelf welke gereedschappen u het meest nodig denkt te hebben en maak handig gebruik van de mogelijkheid om eventueel later specifieke artikelen bij te bestellen. Een goed voorbeeld hiervan is een afsluitbare stellingkast waarin de gereedschappen veilig en vochtvrij bewaard kunnen worden.

Profiteer van een zeer compleet aanbod aan tuingereedschap

Als professional wilt u snel kunnen schakelen tussen verschillende taken en klussen in de tuin. Beschikt u over een goede houtzaag, snoeischaren, spades en harken, dan hebt u al een mooie basis aan gereedschap bij de hand. Bekijk het uitgebreide aanbod en maak handig gebruik van de mogelijkheid om ook kleinere artikelen zoals reinigingsmiddelen voor tuintegels en andere huis- en tuinartikelen mee te bestellen. Zo kunt u ieder karwei snel afronden.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.