OK
Filter de resultaten (2 Producten)
Sorteren op:
SS,6397

Televises & Accessoires

Uw favoriete programma’s kijkt u natuurlijk het liefste met de beste beeld- en geluidskwaliteit. Bij Staples bieden we precies dat. Maar wist u dat u veel meer kunt doen met onze televisies dan alleen kijken naar films en programma’s?

Hoge kwaliteit gecombineerd met indrukwekkende functionaliteiten

Een televisie kopen doet u niet snel impulsief. Natuurlijk wilt u zowel prijzen als functies vergelijken om de beste waarde voor uw geld te krijgen. Welke u ook kiest, wij zorgen ervoor dat de televisie van hoge kwaliteit is zodat u er lang van kunt genieten. Bekijk ons aanbod en een wereld van apps, video’s en muziek gaat voor u open. Zo hebben wij een Samsung Smart tv in de aanbieding waarvoor u geen afstandsbediening meer nodig heeft om van zender te wisselen en waarmee u gemakkelijk al uw apparaten draadloos verbindt. Ondertussen ervaart u de meest heldere kleuren en het mooiste geluid.

Aantrekkelijke aanbiedingen

Een televisie is geen goedkope aankoop en wij zijn er trots op dat we het aantrekkelijker voor u kunnen maken. In onze aanbiedingen vindt u nog aantrekkelijkere prijzen voor onder andere 40-inch tv’s. Maar ook de Samsung Smart tv vindt u hier in de aanbieding. Neem snel een kijkje want op=op.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.