OK
Filter de resultaten (10 Producten)
Sorteren op:
CT,2076

Urenregistratiesystemen: uren overzichtelijk bijhouden

Als ondernemer houdt u graag overzicht over de werkzaamheden van uw personeel. Dit realiseert u gemakkelijk en snel door de aanschaf van een urenregistratiesysteem. Met dit elektronische systeem wordt zowel het administreren als het beveiligen van uw werknemers probleemloos uitgevoerd. Door het supersnel in- en uitklokken met behulp van inkloksystemen weet u direct wat er daadwerkelijk gebeurt op de werkvloer en betaalt u nooit teveel of te weinig uit aan uw werknemers. Een must have voor alle bedrijven die werken met een tijdregistratiesysteem.

Urenregistratiesystemen voor elk bedrijf

Bij Staples is er keuze genoeg uit talloze tijdregistratiesystemen. Voor elk type bedrijf is er volop keuze uit diverse elektronische systemen. Wat voor werkzaamheden er worden uitgevoerd is niet relevant voor het in- en uitchecken. Met behulp van een biometrische vingerafdrukherkenning werkt in- en uitklokken snel en eenvoudig. Werk- en projecturen zijn op deze manier gemakkelijk bij te houden. Het maken van rapportages is uiteraard mogelijk, waardoor u snel inzage krijgt in de gewerkte uren, het ziekteverzuim en de overuren. Dit maakt deze systemen onmisbaar als het gaat om onder meer magazijnbenodigdheden, voor orderpickers die op deze manier inklokken.

Gemakkelijk en veilig registreren

Met een urenregistratiesysteem van Staples maakt het u het werknemers gemakkelijk om zich te registreren. Of het nu gaat om enkele tientallen of juist honderden werknemers, de systemen houden alles netjes bij. Een papieren urenregistratie is dus niet langer nodig. Wilt u het per afdeling gemakkelijk maken om werkzaamheden en uren in te plannen? Maakt u dan gebruik van een wandplanner. Vanzelfsprekend is het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met de persoonsgegevens van uw personeel. Met de juiste antivirus- en internetbeveiliging is dit probleemloos te realiseren.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.