OK
Filter de resultaten (8 Producten)
Sorteren op:
SS,492

Valsgelddetectoren: houd vals geld buiten de deur

Elke ondernemer loopt het risico om vals geld aan te nemen. De enige manier om dit te voorkomen, is bij de kassa strikte regels te hanteren. Daarmee verkleint u de kans om valse bankbiljetten aan te nemen. Bij Staples bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van valsgelddetectoren. Dit stelt u in staat direct te controleren of u te maken hebt met vals geld. Wel zo handig als u kassa's koopt op onze site. Bekijk ons aanbod en bestel direct online.

Biljetten controleren met valsgelddetectoren

Een detector om vals geld te herkennen, is er in allerlei uitvoeringen. Er zijn zowel kleine als wat grotere exemplaren. Let bij uw aankoop goed op of deze geschikt is voor het soort valuta dat u gebruikt. Bij de aanname van grote geldbedragen kunt u het beste kiezen voor een geldbiljetmachine die direct controleert of geld niet vals is. Kijk daarnaast ook eens bij ons assortiment geldtelmachines voor het tellen van grote geldbedragen in de vorm van biljetten. Wat voor exemplaar u ook koopt, bij Staples verzekert u zich van de allerbeste kwaliteit. Daarmee verkleint u het risico op vals geld en dus ook een krimp van uw omzet.

Koop een vals geld detector met garantie

Als u op onze site een vals geld detector aanschaft, dan profiteert u altijd van garantie op uw aankoop. Dit geldt niet alleen voor detectoren, maar ook voor bijvoorbeeld pinautomaten. Bovendien geniet u dankzij software altijd van de recentste updates. Oplichters gebruiken namelijk voortdurend nieuwe technologieën en dus moeten de valsgelddetectoren daarop worden aangepast. Voor advies op maat omtrent onze detectoren kunt u altijd contact opnemen met onze Staples klantenservice.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.